Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Mda...si...mda...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

Data de înscriere : 23/04/2010

Mda...si...mda... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 2:38 am

Lua pisica in brate si veni in urma ei in bucatarie, pasind in liniste si carandu-l si pe Sakutaro dupa ea.
-Unde lucrezi ...?intreba in cele din urma Maria asezandu-se pe un scaun si urmarind-o cu privirea.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 2:41 am

Avea un sort peste haine si parul prins.
Puse ceva dintr-o tigaie pe farfurie si se intoarse cu o parte din fata spre ea. II zambii scurt

Depinde. Ocupatia mea de baza e jurnalista si totusi mai castig bani din arta. Sculpturi sau desene in carbune sau tus zambii scurt
Si curand voi rpeda doctoratul la psihologie ii explica si zambii in obraji aprandu-i doua gropite.
Se intoarse la aragaz
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 2:49 am

-Esti destepta inseamna ... Rosa zicea ca nu-s indeajuns de desteapta sa fac o facultate, insa ea nu stie nimic ...
Se incrunta Maria schimbandu-si pentru o clipa expresia fetei si devenind mult prea serioasa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 2:53 am

rase si se intoarse de la bufetul de langa aragaz cu doua farfurii in mana. Puse una in dreptul fetei si cealalta in dreptul ei, iar intre ele doua un bol, mare, de salata.
Piure, pui la gratar si salata. ce poate fi mai potrivit pentru o cina usoara?
Acoperii mancarea si se duse sa lase sortul in cuier si sa se spele pe maini.
esti micuta, pana atunci ai timp sa te luminezi scoase limba la ea
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:04 am

-Defapt ... nu sunt chiar asa de mica ... Asa zice Beatrice.Insa eu nu vreau sa fac o facultate ... Nu mi-ar folosi la nimic acum si as ajunge doar sa lucrez zilnic ...
Continua sa-si clatine picioarele in aer, in vreme ce vorba, destul de incet.
--Eu pot face orice cu Beatrice!se entuziasmata brusc fetita.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:06 am

Zambii scurt si se aseza la masa
posibil. acum mananca ii zambii si lua tacamurile de pe servetel. Insa nu se infipse in mancare, in ciuda foametei pe care o indurase in acea zi. Probabil ca in acel moment il detesta cu adevarat pe Murphy, probabil? Nu, mai mult ca sigur.
Se uita la ea asteptand sa isi ia si ea tacamurile.
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:07 am

Lua tacamurile, incepand sa manance in liniste.
Insa nu manca prea mult.Dupa ce termina jumatate de portie se opri, multumind pentru tot si cerand voie sa se ridice de la masa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:09 am

Aproba c-o simpla miscare a capului si lasa si ea jos tacamurile. Nu manca nici ea mult, probabil cu un sfert mai mutl decat fetita. Astepta ca ea sa iasa din bucatarie si se apuca sa stranga.
Dupa masa se duse sa-si faca baie si sa se imbrace in pijama
maria, vino putin! o striga in timp ce isi tragea pantalonii scurti de pijama pe ea
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:16 am

Veni cateva clipe mai tarziu, deja imbracata in camasa alba de ieri si bineinteles cu Sakutaro in mana stanga.
Astepta in pragul usii.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:21 am

Vrei sa dormi cu mine? Canapeaua e destul de incomoda, iar eu oricum nu dorm foarte mult ii explica ea si-i facu semnc atre patul imens, de trei-patru persoane care se desfasura in mijlocul camerei.
In timp c e vorbea se tot plimba, ba la birou, ba la biblioteca din camera, a la noptiere, ba la sifonier.
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:28 am

-Sigur ca da!zambi Maria sarind imediat in pat si ascunzandu-se sub plapuma.Aaa ... imi spui o povste te rog ... Rosa imi mai zicea cateodata o poveste ... sau daca nu o chemam pe Beatrice ...
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:32 am

Zambii scurt si se aseza pe marginea patului. o privii analitic c ateva clipe inainte sa inceapa s-o mangaie pe cap
Mmm...sa vedem...
A fost o data ca niciodata...
incepu' scurt. Ii spunea o poveste care i-a fost la randul ei spusa de un om la care tinea cu adevarat.
intr-o zi crinul a inceput sa se ofileasca. Sa se scurga de vlaga. La fel ca si inspiratia artistului disparea
Desii vocea ii era calma avea o privire trista, melancolica, gata sa verse lacrimi.
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:37 am

-Insa ... nu s-a intamplat asta ... nu?Si ... chiar daca s-a intamplat ... o pot chema pe Beatrice sa reinvie crinul ... spuse Maria impresionata si ea de poveste si deja plangand sub plapuma.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:42 am

Zambii
Nu am terminat o atentiona si continua sa o mangaie pe cap
Asa ca artistul, se pravalii trist in scaun, privindu-si floarea mult iubita.
de ce se ofilea cand el avea inspiratie si-o iubea? De ce nu gasea leac?
avea o voce aproape sfasaitoare
Crinul isi deschise petalele si din strafundul lui se auzii o voce:
-Pentru ca tu nu mai iubesti arta, nu cum o faceai o data. Iti e o rutina
descria vocea trista a crinului.
Crinul a murit si din petalele lui s-a creat un chip, frumos, de fata, iar radacina a devenit un trup. Era un corp mic si frumos.
Atunci artistul a tipat, s-a zbatut, a plans, dar degeaba si totusi tot de atunci a continuat sa iubeasca arta in amintirea ei.
Ea a tot continuat sa existe in el, pentru el
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:44 am

Bineinteles ca Maria incepu sa planga, nu pentru ca nu pricepea semnificatia sfarsitului, ci pentru ca privit simplu era un sfarsit trista.
-Uuu, uuu!Apoi ... a murit ... nu ?Uuu, uuu!
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:51 am

Zambii
El? Da, de batranete simtii un fior trecandu-si pe sira spinarii.
Dar asta e doar o poveste si noi trebuie sa ne culcam chicotii aceasta si se baga in pat langa fetita.
Din instinct o trase la ea in brate, cuprinzand-o
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 3:57 am

Isi stranse genunchii, ghemuindu-se langa aceasta si adormind aproape imediat.
Dormi astfel cateva ore bune, insa se trezi in jurul orei 3:00.
Se dadu jos din pat in liniste, cu Sakutaro urmand-o fara a spune nimic.

Odata ajunsa in sufragerie, sopti cateva cuvinte si brusc aparuta cativa fluturi aurii, care s eunira si formara silueta vaga a unei femei blonde, intr-o rochie lunga.

-Beatrice!sopti maria entuziasmata si o imbratisa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 4:00 am

Fata era in bilbioteca, la laptop. Tasta cu disperare ceva. Totsi un fior, o energie ciudata o cutremura pe spate.
Se ridica si lasa cafeaua pe birou. Tiptil tiptil se duse pana la locul de unde sitmea virbatia inumana.
Se adapostii dupa perete, ramand cu ochii mariti de uimire la cele d oua
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 4:04 am

Beatrice: Ce e cu hainele?Nu-ti sta bine ...
Spuse femeia strambandu-se destul de elegant totusi si lasand un fluture auriu sa-i cada pe hainele fetitei, care se preschimbara brusc intr-un sarafan negru, pana la genunchi.
Pe jumatatea stanga a rochiei se pytea vedea clar un simbol auriu, destul de mare, sub forma unei jumatati de vultur.
Acelasi simbol se gasea in repetate randuri si pe rochia femeii.
Maria: Multumesc Beato!
Spuse fetita entuziasmata.
Maria: Unde ai fost pana acum?Mie si lui Sakutaro ne-ai lipsit ...
Se incrunta copilaros.
Beatrice: Regret nespus ... insa am avut treburi de rezolvat cu Virgilia si BernKastel.Sunt mai incapatanate ca oricand ... Apropo, ce e cu locul asta?
Si dialogul lor continua, cu Maria explicandu-i tot ce se intamplase.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 4:15 am

Fata iesii din ascunzatoare ramanand teapana in usa. Le fixa pe amandoua cu privirea.
Incet incet se apropie de fetita, cu pasi mari dar surzi. O fixa tinta pe noua femeie aparuta
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 6:11 pm

Beatrice isi intoarse brusc privirea in directia brunetei, zambindu-i intr-un fel oarecum rautacios s foarte superior, ce o caracteriza totusi atat de bine.
Maria iesi totusi in fata, mai zambitoare ca oricand.

Maria: C. ... ea e Beatrice.Beato ... ea e Calyope.
Facu imediat fetita prezentarile, fara a mai da insa alte detalii.
Beatrice: Incantata de cunostinta ... Multumesc ca ai avut grija de Maria pana acum.Si-a pierdut jurnalul si in ultima vreme a facut numai prostii ...
Ii explica femeia inca zambind totusi in acelasi mod superior.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 6:31 pm

Isi puse mana pe capul fetitei mangaindu-i crestetul. O fixa pe femeia nou aparuta in casa cu privire a ie caracteristica.Rece si adanca.
Spatele ii zvacnea puternic, aripile zbatandu-i-se sa iasa. Totusi zambii cald femeii.
Isi ridica mana dandu-si buclele negre pe spate.
aham
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyDum Apr 25, 2010 8:09 pm

Maria: Beato e Golden Witch!
Spuse entuziasmata fetita, agatandu-se de rochia femeii.
Maria: La reuniunea familiei de pe Rokkenjima le-a aratat asta tuturor!Chiar daca nu au vrut sa ma creada ...
Se incrunta ea copilaros in timp ce vorbea.
Batrice: Maria ... asta a fost cu mult timp in urma ...
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyLun Apr 26, 2010 12:58 am

isi inchise ochii in timp ce se indeparta. Zambii catre cele doua si total contrarurilor ei mintale, lua o tigara din buzunarul din spate al blugilor si si-o puse intre buze, aprinzand-o
Inteleg ridica din umeri si trase din tigara, apoi se intoarse cu spatele
Eu ma intorc la lucru. Maria sa nu stai mult, avem treaba maine spuse strigand din camera alaturata cand se intoarse la calculator
Incep sa cred ca trebuie sa renunt la tigari si insomnii
Sus In jos
Maria Ushiromiya

Maria Ushiromiya

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 EmptyLun Apr 26, 2010 1:46 am

Aparu insa brusc, chiar in fata brunetei, insotita de aceleasi falfairi aurii.
Beatrice: Inca ceva ...
Spuse serioasa femeia, luandu-i tigara din gura si facand-o sa dispara.
Beatrice: Cel putin nu cat e Maria prin preajma ... e alergica la fumul de tigara ...

Disparu la fel de brusc cum aparuse, lasand-o in urma pe fetita obosita.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mda...si...mda...   Mda...si...mda... - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Mda...si...mda...
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Fete-
Mergi direct la: