| 19-008-987-32 | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Dum Apr 25, 2010 7:38 pm | |
| Ranjii si se apas ape el frecandu-l pe piept cu bustul ei acoperit si s cos in evidenta de bluza. Incepu sa-l traga si mai tare de par si la un moment dat se oprii doar ca sa-si coboare mana sub bbluza lui si sa se jaoce cu sfarcurile lui. Il saruta apasat pe gat si pe urechia stanga, incepand sa-l muste si sa se joace cu ea in timp ce nu se oprii din miscarea bazinului. Ma vrei? ranjii si icnii scurt, de fatada sa-i vada reactia la icetele ei | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Dum Apr 25, 2010 7:41 pm | |
| Inchise ochii cateva clipe incercand sa se calmeze inspirand si expirand adanc de cateva ori. Deschise apoi ochii si se uita la ea prin lentilele ochelarilor, suprirns de cat de tare era atat de rapid. E greu de ghicit? Totusi e interesant sa te vad cum te joci. Probabil ai castigat deja dar in orice caz. Aproape se ineca cu propria saliva cand ii simtii mainile pe piept. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Dum Apr 25, 2010 7:43 pm | |
| Il apasa mai tare pe sfarcuri in timp ce-l musca puteric, cat s-ai dea usor rsangele pe lobul urechii. II lua mana de pe talie si i-o cobora pana la una dintre fesele ei. Vroia sa-l vada cum reactioneaza. In schimb ea continua sa se miste pe bazinul lui din ce in ce mai repede simtindu-i taria puternica. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Dum Apr 25, 2010 7:45 pm | |
| Stranse din ochi cand isi simtii sangele fierbinte curgandu=i pe pielea pe care o percepea cu atat mai calda. La dracu'. Injura lasandu-se mai greu in scaun pentur a isi stopa reactiile, nevrand sa o lase sa il faca sa isi piarda capul in acel context. Isi lasa mana pozitionata lasand-o grea pe fesa ei insa fara sa si-o miste. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Dum Apr 25, 2010 7:47 pm | |
| Apoi ii ridica cealalta mana pe unul dintre sanii ei iar mainile si le pozitiona inapoi, una pe s farcul lui si una intre ei. Ii masa prin pantaloni testiculele, fara a se oprii nici ea din miscare, atata tot ca se misca mult mai incet. Isi cobora capul pe gatul lui, sarutandu-l apasat, muscandu-l, tragandu-l incet de pielea gatului | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Dum Apr 25, 2010 7:52 pm | |
| Ii fu imposibil, fizic si psihic imposibil sa nu geama printre dinti cand ii simtii mana intre picioare, masandu-l. Unde vrei sa ajungi? In afara de pe jos sau intr-un perete pentru ca probabil in pozitia asta mi-ar fi prea greu sa te tin la opuneri. Isi pastra vocea cat clara posibil. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Dum Apr 25, 2010 7:54 pm | |
| Ranjii si isi puse mana, pe care o lua d e pe sfarcurile lui, pe manape care el o aveape fesa ei, ii stranse degetele facadu-l sa-i stranga fesa apoi ii cobora lui mana de-alungul fesei in jos spre coapsa Sunt curioasa daca ma pot uda ranjii apasandu-si mai tare mana pe prohabul lui | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 1:38 am | |
| Nu e o metoda foarte buna de a face un tip sa fie atent la ce ai tu nevoie, stii? Preciza, nevrand sa cedeze atat de rapid. Capos cum era, i se fixase in minte ideea de a nu reactiona. Esti virgina? Intreba de verificare, nefiind acum tocmai dispus sa isi lase creierul sa il blocheze. Simtii cum ii intrerupe momentan miscarea mainii cand o lipii de el cu mana stanga dimprejurul taliei ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 1:41 am | |
| Zambii scurt si-si lipii buzele de urechia lui. Eram ironica, sunt frigida. Si da, sunt virgina zambii scurt si-si indeparta buzele de urechia lui, devenid brusc teapana, usor trista. era ca si cum ar fi modelat o jucarie si-acum constructia si tot ce facuse fusese distruf, intr-un mod brutal, de cineva drag. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 1:43 am | |
| Nu ai cum sa iti dai seama daca esti frigida din moment ce nu ai facut sex. Oricum, tocmai informatia asta ma face momentan o jucarie cam tampit de blocata. Trecand peste, termini ceaiul ala? Doar nu l-am facit ca sa se raceasca dracu'! Se stradui sa isi ignore taria si saliva densa, observandu-i schimbarea de atitudine. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 1:48 am | |
| Incepu sa rada Am incercat s-o fac. Dar nu m-am excitat deci... ranjii. se simtea stransa din toate partile. Inte picioarele ei taria lui ce presta puternic. Corpul ei strans de ambele lui brate Poate ca as bea, totusi sunt, momentan, ocupata. Nu vezi? | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 1:51 am | |
| O privii cu un interes ceva mai pronuntat fata de spusele ei decat fata de gesturi, pentru moment. Din punct de vedere stiintific asta ar insemna ca esti frigida. Dar din experienta mea oarecum vasta as putea sa spun ca depinde de persoana cu care faci ce faci. Adica, daca esti foarte apropiata si legata de persoana respectiva ai o sensibilitate mai mare la gesturile sale si deci corpul tau e mai usor excitabil decat in cazul in care esti distanta sau nu suficient de apropiata de persoana cu pricina. La fel depinde ce gesturi, cum si cand face si cat de atenta esti tu la ele. Isi puse mai bine ochelarii pe nas, acum observand pozitia lor stramba. Totusi, vroise la un moment dat sa dea la medicina, sectia de ginecologie, la facultate. Candva. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 1:55 am | |
| Ranjii scurt si isi ridica putin capul pentur a fi foarte apropiata cu capul de al lui. in timpul miscarii continua sa se frece de el Ai vrea sa ma saruti? ii susoti. Ii simtea varful buzelor pe varful buzelor ei. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 1:58 am | |
| Fizic, da. As vrea sa te fut pana nu mai poti sa mergi in echilibru doua luni si ramai cracanata pe viata. O oarecare ironie pregnanta in ton. Totusi, mi s-ar parea mai interesant daca ai vrea tu sa ma saruti si nu doar sa te joci cu un obsedat biolog, oarecum subuman din punctul asta de vedere. Adica, tinand cont de cat vad eu in tine ar fi interesant daca ai vedea ceva mai mult in mine decat vezi. Zambi subtire, oarecum deranjat de apropiere si de faptul ca ii atingea buzele la fiecare silaba datorita miscarii necesare formularii cuvintelor. Stranse din ochiul stang cand o simtii continuand sa se miste, pastrandu-se insa in continuare neclintit. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:02 am | |
| Isi inchise ochii si-si lipii buzele de ale lui. Din pacate, pentru el, fiecare respiratie, fiecar egest o forta sa se miste cu totul. isi apasa buzele de ale lui, incet, urmarindu-i linia buzelor, cu limba mai intai, apoi cu proprile buze cand si le misca usor pe ale lui, treptat. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:03 am | |
| Ramase cateva clipe nemiscat pentru a isi da seama daca ea avea de gand sa se retraga rapid sau sa continue. Cand o simtii continuand isi apasa buzele inapoi peste ale ei tinandu-si ochii deschisi pentru a observa, atitudinea oarecum de observator mentinandu-l in acelasi timp mai distantat de propriul corp cat sa nu vocalizeze. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:08 am | |
| Isi infipse unghiile in umerii lui, tragandu-se mai inspre el astfel incat ii misca si prohabul m ai mult, mai apasat, masandu-l puternic. Ii cuprinse buza inferioara cu buzele ei si apoi cu limba si in cele din urma cu dintii, pe rand, il musca usor, cat sa-l faca sa o simta. Apoi isi lasa iar doar buzele peste ale lui | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:15 am | |
| Intr-un final ceda in fata ideii ca merita cel putin o incercare. Gasi o noua provocare, astfel incat se pleca in fata gandurilor sale simtindu=si degetele pe sub bluza ei, studiind in prima clipa forma cupelor pentru a isi da seama ce fel de sutien purta. Cand ii detecta simplitatea pe toata linia si lipsa buretelui isi desprinse buzele de ale ei pentru a ii putea scoate bluza, oarecum surprins cand nu fu impiedicat. Crem. Nu tocmai intre preferatele lui dar suportabil. Suficient de suportabil cat sa il elimine din primele secunde pentru a ii lasa bustul gol in palmele sale. O fixa cateva clipe direct in ochi prin lentilele ochelarilor inainte de a isi lipii buzele de gatul ei. Cand isi misca mainile circular pe sanii ei isi lipii gura de urechea ei. Daca mimezi te omor. Continua apoi sa o sarute tinand-o cu mana dreapta de talie pentru a o sustine si a o lipii in acelasi timp de el. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:17 am | |
| isi lasa gatul cat mai pe o parte pentru a-i face loc sa o sarute cat mai mult. isi inchsie ochii, se simtea intr-un fel goala pe interior, scarbita intr-o oarecar emasura si curva. Isi intredeschise ochii privind peretele kaky din spatele lui, gafaind usor de emotie. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:23 am | |
| Ii mangaie spatele infranandu=si insticul de agresivitate in fata perspectivei de a avea o virgina cel mai probabil frigida in brate, deschisa la perspectiva de a face sex cu el. Mai ales din randul prietenilor. Adica oricum, randul prietenilor in sine. Profita de faptul ca isi lasase gatul liber sarutand-o apasat, prelungit, lasand timp sa ii deseneze cecuri cu limba pe toata lungimea gatului, miscandu=si degetele pe sanul ei in alternanta de rapiditate tradatoare de agresivitate nativa si lentoare tradatoare de dorinta de tandrete. O scapa de pantaloni mai mult din dorinta de a o lasa dezbracata, avand creierul mult prea clar pentru a nu planui fiecare gest, lasand doar scaparile de dorinta instinctiva sa dea naturalete miscarilor. Cum te simti? Folosii un ton care sa ceara raspunsul sincer, svorbind aproape de urechea ei, incet, sarutand-o apoi pe umar. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:25 am | |
| Isi inchise ochii. Nu se misca prea mult A? Normal ii raspunse pe un ton simplu, usor absent. Ii palcea senzatia de buze calde pe trupul ei insa nu o faceau sa simta ceva special , nici macar un fior rece sau cald. Doar placerea de a simtii mici focare de caldura pe propriul corp si cateva icnete de durere cand acesta musca | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:28 am | |
| Rase scurt, neputandu-se abtine. Se lasa sa alunece mai jos in scaun ea sezand acum pe abdomenul lui, pentru a ajunge cu gura la bustul ei saritand-o apasat, trecandu-si usor degetele peste pielea umedita a gatului si umerilor ei pana pe spate, cealalta mana alunecandu-i de pe talia ei pe abdomen studiindu-i apoi forma coapselor. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:30 am | |
| Simtii un fior scurt, bizar atunci cand mana lui trecu pestre trupul ei si buzele lui ajunsera la bustul ei. Isi stranse ochii respirand tot mai repede, simtind ca e brusc cuprinsa de o teama ciudata. Isi stranse ochii si se sprijinii cu ambele maini de scaun, intr-o incercare de a sta calma. de a nu-l respinge | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:32 am | |
| Cand ii insemna si bustul, folosindu=si dintii la minim, revenii la a o saruta pe gat, lasandu-i gura libera pentru a ii studia sonoritatile, pana acum percepand reacyile dureroase la muscaturile lui. In cele din urma o scapa si de lenjerie, bagandu-si degetele in gura pentru a le uda, confirmandu-si teoria ca era complet uscata atunci cand ajunse cu mana intre coapsele ei, masandu-i clotorisul si labiile cu degetele udate de saliva lui. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: 19-008-987-32 Lun Apr 26, 2010 2:35 am | |
| simtii un frison in tot trupul iar cand mana lui incepu' sa-i preseze labiile simtii o durere ciudata, dar placuta. Piciaorele si trupul incepura sa-i tremure, mai mult de durere, aceasta incepand sa iceasca de durere si sa respire greoi. se prinse cu ambele maini de scaun, strangandu-si degetel epe el, miscandu-se in toate directile de durere, inercand sa-i scoata mana de acolo | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 19-008-987-32 | |
| |
|
| |
| 19-008-987-32 | |
|