Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 2:38 am

Suiera scurt printre dinti inconstient, ridicandu-se in capul oaseloe pentru a o privii. O studie timp de cateva clipe.
O sa te intreb maine cat stai. Acum nu fac decat sa pierd minute pretioase cu intrebari care se pot amana. Totusi, la ce ora pleci?
O darama langa el pentru a o putea tine mai bine de talie, continuand insa sa o priveasca in fata.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 2:39 am

Ridica din umeri
De dimineata. Cat?
Nu stiu exact.
Dar...ne vedem dupa, nu?
clipii des si-si lipii buzele de buzele lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 2:40 am

Rase.
Stii unde ma gasesti. Nu planuiesc sa ma mut in viitorul apropiat.
O lipii din nou de el sarutand-o mai apasat pe buze, bagandu-si limba in gura ei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 2:42 am

Ii prinse limba cu a ei, miscand-o pe toate directile, ridicand-o pana in varful cerului gurii lui, apoi i-o supse si se desprinse de el
Noapte buna, dragul meu, Greg. Maine Greg isi inchise ochii cuibarindu-se la pieptul lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 2:44 am

Nu planuia tocmai sa doarma, insa cand o vazu ghemuindu-se renunta cu un mormait suierat incet la intentiile lui.
Continua sa o tina cu bratele sprijinindu-si nasul de gatul ei, abtinandu-si alta izbucnire de ras cand auzii apelativul dragul meu, care ca orice exprimare de acest fel ii starnea rasul aproape imediat.
II adulmeca pielea gatului in timp ce ii asculta respiratia. Evita sa ii mai propuna un dus, avand in vedere ca deja problema era rezolvata de la sine.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 2:46 am

Telefonul ii vibra pe noptiera.
Se intoarse-cum oricum era foarte agitata in timpul somnului, il indepartase de ea-
Il stinse inainte oricarui zgomot si se ridica.
Se duse la baie, se aranja, luase un tricou de la el.
ii lasa un bilet prin care-l anunta de tricou, apoi il saruta pe frunte si se facu disparuta
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 2:56 am

Avand in vedere circumstantele in care adormise zacu neintors pana aproape dupamiaza, cand se trezii mormaind, adulmecand in jur pentru a detecta pozitia fetei.
Incepu sa rada cand citii biletul.

~

Isi nota data in coltul stang al paginii, incepand sa rada, cu hohotele lui aparent sughitate, stridente, cand constientiza ca in acea zi se facea fix o luna de cand plecase fata.
Nestiind ora la care plecase putu doar sa banuiasca ca si ora era concludenta.
Scrijelii pe hartie rezultatele testelor, semnandu-se la finele paginii.
Isi privii cainele care dormea, sforaind incet, in mod dubios, sub patul lui, doar cu coada afara.
Il privii, nevazand exact punctul la care se uita. Cand constientiza acest fapt se intoarse cu o tenta imperceptibila de nervozitate la lucru, insa acea tenta fu suficient cat sa il faca sa se ridice si sa mearga sa isi faca un dus rece ca gheata, pentru a se trezii.
Avand inca relatia cu animalul in care se transforma, apa rece il amortii partial, lasandu-i timp de gandire.
In regula, Gregor. Analizeaza asa cum ai invatat la scoala. Pune toate datele pe hartie si leaga-le intre ele prin sageti. Subliniaza termenii cheie. Trage o concluzie.
Incepu sa scrie cu degetul pe peretele rece al cabinei de dus, distras, nevazand ce scria in lipsa ochelarilor sai.
Dorul e un sentiment care iti confirma umanitatea sau doar infirma capacitatile tale de a te pastra rational?
Iesii din baie uscandu-si parul cu prosopul in timp ce mergea dezbracat pana in camera pentru a isi pune un tricou si blugii.
Se trantii pe pat, facand cainele sa tasneasca de sub acesta si sa fuga in baie pentru a dormii linistit.
Nu e corect sa analizezi dorul. Pentru asta profesorul din liceu ti-ar da o scatoalca dupa ceafa. Analizeaza cauzele sale. Ce cauze ar fi putut avea? Te-ai atasat asa de rapid, Gigolo? Ce, doi ani sunt rapid pentru tine? Aproape trei! Dar ce importanta are? Crezi ca sexul reprezinta un motiv bun pentru atasamente? Si ce crezi ca pot sa fac acum?
Adormii.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:05 am

se sprijinii, obosita de usa, trecandu-si mana peste sudoarea de pe frunte.
Se lasa pe usa simtind cum aceasta pocneste si mocneste sub presiunea trupului ei.
Ridica, greoi mana si apasa pe sonerie
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:09 am

Nu auzii soneria, auzind in schimb latratul cainelui.
Se ridica, deplasandu-se pana la usa, fixandu-si mai bine ochelarii pe nas. Simtii de la cativa metrii distanta faptul ca era vorba de fata, dupa miros, astfel incat o fixa direct in fata cand deschise usa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:12 am

fara spsijinul usii cazu direct in bratele lui.
Isi lipii fruntea in umarul luii, vorbind
Imi pare bine sa te vad respira greoi si adormii, desaga cazandu-i la picioare
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:14 am

Rase scurt, ridicand-o pe brate si ducand-o in pat.
Ii lua apoi bagajul lasandu-l pe podea langa marginea patului, inchizand si incuind usa in urma fara sa inregistreze gestul.
Se aseza la birou suierand la caine pentru a il oprii din latrat, reapucandu-se de lucru.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:26 am

Mormaii ceva si-si freca putin nasul de perne, facandu-se ghem
Statea in aceasi pozitie ciudata. Picioarele intr-o directie, indite, corpul in cealalta iar chipul spre geam
Mereu spre geam.
Dupa aproape doua ore ..
Isi intredeschise ochii simtindu-se amortita.
Simtii miros de ceai de lamaie, apoi auzii scrasnituri de ceva pe hartie si dupa repera lumina rosiatica a apusului
Se impinse intr-o mana ridicandu-se usor in capul oaselor
casca
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:28 am

Cand o vazu tresinrindu-se lasa hartia si pixul jos cateva clipe, ridicandu-se.
Neata si tie. Cred ca ai putea sa dormi si in mijlocul razboiului cu antimaterie.
Observa, trecandu-si cateva secunde degtetele prin parul ei dupa ce se aseza pe marginea patului.
Isi amintii de ceai, astfel incat lua ceasca punandu-i-o in fata.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:31 am

Zambii catre el, apoi vazu ceasca de ceai si-si trecu limba peste buze. Intradevar murea de sete.
Se intine o clipa si apoi lua ceasca si-i multumii c-o simpla miscare a capului inainte de a da din doua ingitiuri ceasca pe gaat.
O lasa pe noptiera si se intinse inapoi pe pat, inchizandu-si ochii.
Ii intredeschise apoi si-si ridica mana, punand-o pe chipul lui, mangaindu-l
Neatza si tie. Fluturas fara aripi ranjii
Am visat frumos....si groaznic, dar in principiu frumos. ranjii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:33 am

Intredeschise gura intr-o surpriza deplina care ii cuprinse sinapsele.
Flutuce?
Fu prima reactie inainte de a zambi scurt.
Sa ii dai un mesaj sefului ca te-ai intors in zona. Era sa ma extermine cu otrava de gandaci dupa ce i-am intarziat doua ore cu un articol ca am stat sa modific banda de sunet.
Isi dadu ochii peste cap.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:36 am

Zambii scurt si-l trase mai aproape de ea. Il privii in ochi
Fluturii au ramas fara aripi. S-au ars, toti, sub soare
Ca si cum otrava le-ar fi distrus aripile
isi ridica foarte usor gatul spre el, apoi s e ridica aproape in capul oaselor si-l privii fix in ochi.
Cazu inapoi pe pat, cu o expiratie puternica
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:37 am

Asta e valabil pentru organismele care au existat vreodata sub forma de fluture.
Preciza urmarind-o cu privirea inainte de a da cu ochii de hartiile de pe birou. Mormaii ceva, ridicandu-se si rasfoind cateva clipe un dosar pentru a verifica cat mai avea de scris.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:40 am

patul trosnii sub ea c and pur si simplu se intoarse pe o parte, brutal, c-o smucitura facandu-se ghem
Se albise toata la fata inainte ca respiratia sa-i devina mai lenta, inceata
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:44 am

Ce dracu ai bagat in tine? Asta e reactie la toxine. Medicamente dubioase, ceva?
Zise fara sa isi ridice momentan privirea catre ea, judecand-o dupa auz si miros.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:48 am

Incerca sa articuleze ceva, insa nu reusii decat sa-si asudeze mai mult chipul de la efort.
Ochii ii s e dadura peste cap ca apoi sa revina la pozitia originala.
Se facu iar ghem.
Gura ii se facu punga simtindu-si limba umflata.
Isi i nchiseochii.
Tremura
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:55 am

Lasa hartiile jos cand isi dadu seama ca starea fetei era intradevar grava. Se lasa din nou pe marginea patului langa ea punandu-i mana pe frunte pentru a vedea daca avea febra. Nu fu foarte greu sa isi dea seama ca avea febra din moment ce probabil gravita in jurul a patruzeci de grade.
Surprins, ramase cateva clipe pe loc cu mana pe fruntea ei, incercand sa faca legatura dintre simptome.
Scoase telefonul din buzunar.
Alison? Treci pe la mine, te rog. Te platesc, nici o grija. Sa mai ai si tu clienti ca-i pacat. Nu am timp sa iti explic la telefon, misca-te mai repede aici. Mda, mersi.
Se ridica, pregatind o compresa pentru fruntea fetei cat timp il astepta pe fostul sau coleg, acum doctor.
Nu dura mai mult de un sfert de ora pana ca acesta sa intre fara sa fi fost nevoie sa sune la usa; un sut si aceasta se deschise, avand in vedere slabiciunea incuietorilor.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 3:59 am

Limba ii s emisca in gura, ea respirand greoi,
Mugii scurt cand simtii o durere in piept.
isi stranse ochii si se facu ghem
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 4:08 am

Trebuie sa te dezbraci si sa stai pe loc, nemiscata.
Nu cred ca e nevoie de imobilizare, avand in vedere circumstantele.
Cel putin tine-o tu. E in regula?
Alison o privii pe fata.
Gregory ii scoase fetei hainele pana la lenjerie si sutien, tinandu-i cu grija mainile intr-ale lui.
Ii urmarii actiunile lui Alison.
Era mai simplu daca veneai direct la laborator. Asa o sa fie mult mai greu sa ii fac analizele, cu tot cu porcariile astea de aparaturi cica performante pe care ni le-au distribuit.
Barbatul lasa cateva picaturi de sange din seringa pe care o umpluse de sangele fetei sa curga in suport.
Daca iti imaginezi ca acum aveam cum sa vin pana la mama dracu' la laborator esti prost.
Ai dat de dracu daca nu ai wireless.
Avand in vedere conectarea la reteaua laboratorului nu ii fu greu sa faca analiza.
In sange nu are nimic in neregula.
Ii lua sange si din venele de pe abdomen si de la picioare, doar cateva picaturi, cat sa le analizeze.
Cand ajunse la rezultatul picaturilor din vena de la piciorul drept, se incrunta.
E un element suplimentar prezent in plasma.
Deci toxina exterioara. Care e?
Frate, nu imi dau seama. Nu am mai vazut asta... o sa duc mostra la laborator si pana maine e gata. Pana atunci, da-i sa bea asta.
Ii dadu o sticluta. Gregory ranji.
inca mai ai formula?
Strangere de mana, plecarea lui Alison.
Gregory ii administra fetei medicamentul schimbandu-i compresa, punandu-si mana pe piciorul drept al ei, strangandu-si usor degetele peste vena de unde fusese estrasa mostra.
Totul va fi in regula. Nu am timp sa astept pana maine.
O mangaie cu grija pe cap, acoperindu-i cateva clipe ochii cu degetele. Inchise ochii la randul sau.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 4:11 am

Icnii scurt si se arcui spre el, de durere.
Parca mi se sinapse se rupeau inauntru ei, parca toate organele ei doreau sa se rupa si sa iasa prin gat, nas si ochi.
Ii e ra teama.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 EmptyMier Apr 28, 2010 4:13 am

Shh.
Zise incet, silaba iesindu-i mai suierat decat normal, neintentionat.
O mangaie din nou pe cap continuand sa isi tina ochii inchisi, controlandu-si exteriorizarea, preluand in acelasi timp in degetele mainii cu care o tinea de picior o parte infoma din toxina, trecand-o in sangele lui.
Tresarii cand aceasta fu imediat identificata de partea serpentina din el, neutralizata in secunda urmatoare.
Incepu sa rada nervos. Venin de sarpe. Nu stia de ce tip, nu stia in ce cantitate. Dar era unul puternic din moment ce sarpele din el se alarmase astfel.
O saruta apasat pe frunte punandu-i pantalonii, scotandu-i apoi sutienul.
Stai fara el, te apasa pe piept si te sufoci dracu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 5 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 5 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: