Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:32 am

Se uita cateva clipe la sanii ei lipiti de pieptul lui fiind blocat din orice alt act.
Incerca inas sa isi aminteasca ca nu mai era in facultate cand fluiera dupa profesoara de mecanica.
Nu. De ce plangi?
Ignora faptul ca mainile lui in jurul taliei ei o tineau practic lipita de el.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:34 am

Isi lasa capul pe umarul lui, apoi isi trecu ambele brate peste umerii lui.
Ridica scurt din umeri
Nu stiu, mi-a venit pur si simplu se lipii mai tare de el, strangandu-l si mai tare in brate
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:37 am

Isi trecu un timp cegetele prin parul ei ud fara sa spuna nimic.
Nu rezist sa nu iti spun.
Capata din nou o atitudine mult prea tinereasca pentru el, in unda ascunsa cat de mult posibil de entuziasm de atunci cand dadea o veste de care era incantat.
Mecanic auto.
Anunta.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:41 am

Zambii scurt si-l stranse in brate, in continuare.
Ma bucur pentru tine se intinse putin cu gatul si-l saruta pe obraz, apoi i si lasa iar capul pe umarul lui.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:47 am

Nu cred ca o sa mai lucrez ca reporter. Inca ma gandesc cum sa ii prezint sefului demisia.
Zambi scurt strangand-o putin mai tare cu bratele de talie.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:50 am

Tresarii si-l privii scurt in fata, apoi o umbra de tristete ii cobora pe fata
Imi pare bine pentru tine ofta scurt si-si pleca, iar privirea
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:54 am

De ce? Nu o sa duc lipsa orelor nesfarsite in birou.
Nu era deranjat de perspectiva de a nu o mai vedea la birou, din moment ce nu avea de gand sa isi piarda orele libere cu multe alte lucruri decat a se boldi la ea.
Doar sa ni se intersecteze orele libere.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:57 am

Zambii scurt.
era trista, nu avea sa gaseasca un partener mai bun ca el la birou, cineva cu care sa se descurce atat de bine si cu care sa scrie reprotaje atat de formidabile, dar acum era vorba de cum ii era lui mai bine.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:59 am

In ciuda arogantei native nu reusi sa ghiceasca la ce se gandea fata. Lasa acest fapt la o parte sarutand-o pur si simplu direct pe gura, intai usor.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:03 am

Isi inchise ochii si-i rapsunse usor la sarut, obosita, strangandu-si tot trupul in jurul trupului lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:05 am

O saruta mai apasat lingandu-i buzele de la un capat la altul inainte de a ajunge cu limba in gura ei, studiindu-i cerul gurii.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:07 am

ISi retrase capul lasandu-si barbia jos
Vreau sa ies din baie, acum ii spuse simplu si-si desprinse mainile din trupul lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:07 am

O privii peste ochelari.
De ce?
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:09 am

Mi-e frig.
si-s ametita
Si vreau sa ma intorc acasa, ma asteapta Maria
ii mai zis plecandu-si privirea.
amandoi erau uzi din cap pana in picioare
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:10 am

Maria?
Capata un ton ciudat pe masura ce inregistra cuvintele fetei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:11 am

Isi inchise ochii si isi ridica umerii.
Daca isi rotea capul voma
poveste lunga. Un copil luat de pe strada ranjii scurt
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:12 am

Se desprinse de ea iesind din dus, luand doua prosoape si inmanandu-i-le in tacere.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:14 am

Isi infasura prosopul in jurul trupului, apoi isi puse unul pe cap, frecandu-si parul.
il privii ingrijorata
Ba, Adonis, esti bine?! ranjii ironic, mergand-- mai mult balanganindu-se pe picioare-- spre el.
Il imbratisa pe la spate
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:17 am

Ramase rigid cateva secunde ranjind apoi scurt.
O sa iti dau inca cateva medicamente. Sa le iei, maine il rog pe Alison sa iti faca din nou analizele de sange astfel incat oricum o sa fie evident daca le-ai luat sau nu. Am variante pentru stomac sensibil, pentru alergie la componentele clasice din medicamente, pentru sensibilitate nervoasa la acestea. De care preferi?
NU se udase complet datorita pozitiei, astfel incat nu se scurgea apa din jeansii lui doar jumatate murati.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:19 am

Ofta
Nu inteleg ce te supara orice amanunt din viata mea. In fine. Sunt bine, nu am nevoie de o droaie de medicamente.
Multumesc pentru grija.
Ma usuc la par si plec.
spuse simplu si se desprinse de el
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:22 am

O prinse de incheietura fixand-o cu o privire taioasa.
Daca patesti ceva si iesi de sub un tratament impus in cazul toxinelor eu sunt responsabilul moral pentru chestia asta. Asa ca ia macar pastilele de baza.
Se abtinu sa o repeada in legatura cu comentariul la adresa atitudinii lui fata de viata ei. Daca vroia sa ii spuna bine daca nu la fel de bine. Avea asteptari mult prea joase ca sa poata fi dezamagit.
Se duse in camera cautand cutiile cu pastile.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:24 am

Ofta si se duse la pat si se imbraca cu unicele haine ramase curate din bagajele ei.
Dumnezeule, sper ca esti constient ca nu le voi lua! Detest pastilele mai mult ca orice pe lumea asta.
La dracu'!
ofta si se aseza pe pat, apoi fara sa vrea isi puse coatele pe genunchi si mainile pe tample.
Izbucnii in plans.
Un plans mut, far asuspine doar lacrimile si-o respiratie mai accelerata
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:27 am

Eu sunt responsabil sa ti le dau si sa iti explic cum se iau. Scrie pe fiecare cutie ora la care trebuie luate. Daca le inghiti tu sau toaleta e deja problema ta, nu pot sa ti le gau eu pe gat. Nu stiu daca esti constienta de ce ai in tine, dar oricum probabil nu ti-ar pasa.
Se lasa langa ea pe marginea patului patului luand-o cu un brat pe dupa umeri.
O sa ti se deshidrateze glandele lacrimare in ritmul asta.
II mangaie usor umarul.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 3:32 am

Il impinse cu mana, pur si simplu
uite, lasa-ma. Nu vreau decat sa ajung acasa si sa dispar din peisaj. Ok? se ridica si cauta prin abgaj o sapca.
Isi prinse parul, inca jumate ud si si-l baga in sapca. Apoi pur si simplu isi trase bagajul in carca
Mi-a parut bine si...imi pare rau iesii si cu pasi, in fuga, disparu'
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 EmptyJoi Apr 29, 2010 7:33 pm

Se uita urat dupa ea, strambgandu-si buzele pentru a isi putea dezvelii dintii, chiar si cand nu o mai avu in raza vizuala.
Inchise usa, intorcandu-se la hartiile lui.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 7 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 7 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: