Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 1:59 am

In ce priveste ultima replica, atunci ai nororc ca nu sunt un plangacios. Bine, poate doar cand cineva imi calca in picioare un proiect pentru examen sau ceva de genu. Trecand peste asta. Probabil ai observat, nu ca ar fi foarte greu, ca eu vorbesc destul de mult. Si rad destul de mult. Poate prea mult uneori. Totusi nu ma deranjeaza dorinta ta de singuratate sau lucrurile de genul asta. Dorinta de a te retrage departe de toti si de a fi doar tu cu tine. Nu consider ca asta inseamna ca imi tradezi increderea. Insa atunci cand uiti ca astept sa te vad, sa te intorci, sa iti aud respiratia sau ritmul cardiac ca sa stiu ca pot sa nu intervin fara sa ma fac apoi vinovat de un deces, e mai mult decat vreau si accept sa inghit din partea cuiva. Te bagi in afacerea asta sau nu. Mie mi-e egal. Pot foarte bine sa nu te mai vad niciodata sau sa vin in fiecare dimineata, sa intru, sa iti las cafeaua pe noptioera, sa vad ca esti in viata si inca cu mintea utilizabila, sa ies si sa te las sa iti vezi de treaba ta.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:01 am

il privii o lcipa surprinsa
de ce ai astepta sa ma vezi? il contempla cu privirea cat[va clipe,
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:03 am

Daca esti relatie cu mine, inseamna ca accepti faptul ca ai langa tine o persoana care face atasamente foarte puternice. Sa stii ca si oamenii de stiinta pot avea sentimente. Unii dintre ei chiar mai puternice decat un poet.
Ridica dintr-o spranceana.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:06 am

Isi inchise ochii
Spuneai ca sexul e doar sex ranjii si ofta
Imi pare rau, nu am vrut sa te supar Iarta-ma spuse p eun ton moale, fluid, apoi se aga mai mult in canapea
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:08 am

Faptul ca dupa ce am facut sex cu tine nu ti-am cerut sa intri intr-o relatie cu mine arata lipsa de legatura dintre sex si sentimente.
Preciza.
Ceea ce am zis e valabil exclusiv in cazul unei relatii. Dar daca esti intr-o relatie cu mine te consider a mea, fie ca stai singura din propria dorinta sapte zile din sapte sau nu.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:10 am

CAteva clipe ramase buimaca si se intrista
Totusi nu inteleg de ce vorbim noi despre asta
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:11 am

Ridica din umeri.
Din cate imi amintesc tu ai pomenit de o relatie. TI-am spus ca vorbesc foarte mult de obicei. E rezultatul multelor ore de conversatie cu tigara.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:14 am

Dadu din cap, pur si simplu si selasa grea, zgribulindu-se de frig
Mi-a parut fara sa mai poata zice ceva a dormii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:15 am

Isi aprinse o tigara. Daca tot avea ziua libera putea sa stea acolo.
Devenii usor absent cand se retrase din peisajul care incepuse sa ii starneasca dureri imaginare la nivelul arterei aorte, meditand la reparatiile care il asteptau in garaj.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:17 am

Se scutura brusc si se ridica intr-o mana, apoi isi puse fata in ambii pumni incepand sa planga foarte tare
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:19 am

Se reconecta incet la realitate, aproape putandu-si imaginea felul in care neuronii sai i se rotesc in tesutul nervos, distrugand legatura pentru a apasa butonul necesar smulgerii din proprile ganduri.
O privii pe fata, stingand tigara pe o hartie pe care o scosese din buzunar si pe care scrumase pana atunci.
Se aseza langa ea asteptand sa vada daca ii respingea apropierea cat sa stie daca vroia sa o lase in pace sau nu.
Incercarea de a se adapta. Aproape ii amintea de primele luni in armata.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:21 am

Se lasa pe ell cuprinzandu-l cu ambele maini
Te rog nu ma parasii, nu si tu murmura printre suspine
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:22 am

Zambi, punandu-si mainile in jurul ei pentru a isi arata sprijinul, taind legatura cu proprile senzatii pentru moment, simtindu-le intensitatea coplesindu-i periculos de rapid ratiunea.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:24 am

Se lasa grea in bratele lui, inchizandu-si ochii.
Rasufla greoi incercand sa se calmeze
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:26 am

O mangaie pe cap si pe spate, nereusind sa infraneze toate sentimentele care serpuiau in acea secunda in el, astfel incat reprima cat de mult reusi, restul lasandu-le sa se simta prin grija cu care o mangaia. Fara tenta fizica, fara egoismul indragostitului ce doreste apartenenta.
O mangaia pentru ca vroia sa ii dea caldura lui.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:29 am

Isi ridica putin capul
Iarta-ma
Si-l saruta apasat pe buze
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:30 am

O saruta usor inapoi, continuand sa o mangaie pe spate.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:31 am

isi cobora iar capu lasandu-si-l pe umarul lui.
Suspina
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:32 am

Inchise ochii cateva clipe respirand o secunda mai profund inainte de a revenii la ritmul obisnuit al respiratiei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:34 am

Isi trecu picioarele peste ale lui, lungindu-le peste el si canapea. totusi posteriorul si-l lasase pe canapea.
Esti bine?
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:36 am

O privii usor surprins, dezvelindu-si dintii, aratand ca ii venea sa rada, astfel incat rase scurt.
Da, eu sunt bine.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:40 am

Se cuibarii in bratele lui
Am inceput sa ma pierd. Mult explica simplu
Imi pare rau, pentru tot
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:46 am

Da-mi si mie ceva sa pun la seif in caz ca pierzi tot si trebuie sa iti mai ramana ceva.
Replica.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:47 am

Isi ridica privirea spre el
Ce ar trebui sa-ti dau? ochii ii sclipeau trist.
Inafara de propria persoana, ma rog, mai mult propriul trup n-am ce sa ofer replica privindu-l serioasa
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 EmptyVin Apr 30, 2010 2:48 am

Rase
Nu stiu. Perspectiva de a fi o parte dintr-un vis?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 9 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 9 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: