| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 2:49 am | |
| clipii des Adica? Respira greoi, privindu-l fix. Trupul i i vibra de la o usoara incordare | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 2:51 am | |
| De exemplu, investirea increderii ca pot fi bun pentru tine cat sa fac parte dintr-un flash de moment in care te gandesti la cum ar putea fi. La modul pozitiv, preferabil. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 2:52 am | |
| o clipa ramase buimaca Nu m-am indoit niciodata de 'daca ai fi un sau nu pentru mine" ci de ' osa-l dezamagec, iar si iar ' si in f ond. De c e ai vrea pe cineva ca mine? Beau, fumez, ma isterizez, bocesc si...ma pierd mult | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 2:54 am | |
| Atata timp cat continui sa indeplinesti criterile pe care ti le-am prezentat la inceput continui sa vreau sa te tin langa mine indiferent ce situatile de genul asta. Preciza. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 2:57 am | |
| isi musca buzele Nu pot sa...nu pot sa tinla cineva in sensul ala. Nu mai pot, nu-ti pot fi fidela. pot sta langa tine, sa-mi placa, sa tin la tine, sa imi pese de tine, sa nu plec la altcineva dar mai mult nu pot. Nu voi putea. Imi pare rau Isi sterse lacrimile din colturile ochilor | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 3:01 am | |
| II sterse lacrima luand de data asta o cautatura serioasa. Prin fidelitate spun sa nu te apropii fizic de nimeni pentru ca desi am o logica impecabila am si o ilogica la fel de impecabila atunci cand ma enervez din gelozie. Zambi scurt. In ce priveste apropierea sufleteasca sau indragosteli sau lurcuri de genul asta as prefera oricum sa imi spui daca apare un caz de acest gen. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 3:02 am | |
| Se lipii de el, cu totul Asta nu e o problema explica simplu si il saruta scrut pe obraz | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 3:03 am | |
| Schimba locatia mainii mangaind-o pe cap. Se simtii cateva secunde ca si cum ar negocia pretul painii. Dar era mai sigur asa. La prima incalcare a conditilor lui avea sa plece. Continua sa o mangaie. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 3:05 am | |
| sunt obosita vocea ii era pieriita. Isi freca nasul de baza gatului lui 'nainte sa se piarda in bratele lui | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 3:11 am | |
| Odihneste-te. Zise cu mai multe sensuri, in concordanta cu fiecare gand care se indrepta o clipa catre acele cuvinte. O mangaie ceva mai lent pentru a nu o deranja. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 3:13 am | |
| Expira greoi si adormii in bratele lui. Pic, pic. Afara ploua barbar | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Apr 30, 2010 3:14 am | |
| Dupa un timp adormii si el, miscandu-si doar foarte usor mana in continuare pe cretsetul ei in somn. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 3:37 am | |
| -Dupa o saptamana- Toc-toc Tocurile ei sunau tare pe podeaua lucioasa a atelierului. se lasa jos, cu picioarele desfacute. Se apleca usor in fata Bo il ptiivi amuzata cannd vocea ei suna in ecou | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 3:38 am | |
| Se retrase de sub masina avand cheia in mana, privind-o pe fata cu ochii mijiti, culoarea acestora fiind usor disimulata de lentilele de contact. Cand o vazu zambi, dezvelindu-si o parte din dinti. Salut. Cu ce ocazie pe aici? E usor sa iti rupi tocurile daca a uitat cineva sculele pe jos. Se ridica in capul oaselor. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 3:41 am | |
| Acum el ajungea la acelasi nivel cu capul ei. Se apleca usor in fata, sprijinindu-se-nvarful picioarelor si-l saruta apasat pe buze, murdarindu-se pe alocuri de praf si funingine si uleri. Doar pe aici ii raspunse deslipindu-si putin buzele de ale lui, cand vorbea simtindu-i varful buzelor pe ale ei | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 3:49 am | |
| Se ridica, stergandu-si mainile de salopeta pentru a si le putea pune pe talia ei cand o saruta apasat inapoi pe buze. Ura sa fie mai jos pozitionat. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 3:51 am | |
| Fara prea bun echilibru cazu in sezut, tragandu-l si pe el dupa ea, facandu-l sa cada peste ea, sau cel putin cu genunchii intre picioarele ei, | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 3:53 am | |
| Ii ridica doar trunchiul pentru a i-l lipii de al lui in timp ce isi plimba limba prin gura ei, bagandu-si mainile pe sub bluza ei, pe spate, pentru a o tine direct asa. Nu era foarte atent la locatie avand in vedere ca momentan garajul era inchis. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 3:54 am | |
| isi ridica mainile pe antebratele lui, apoi incetul cu incetul pana pe umeri apoi pe gatul lui, strangandu-si acolo degetele reci, incalzindu-si-le | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:03 am | |
| Isi aseza picioarele astfel incat sa o tina intre ele, sarutand-o mai apasat pe buze, lasand-o cu spatele lipit de podea, cu mainile desfacandu-i camasa din cateva miscari scurte, ruducandu-i cuptele sutienului de pe sani pentru a ii putea acoperii in schimb cu degetele lui. Intrerupand sarutul ii linse buzele inainte de a o saruta apasat pe gat. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:06 am | |
| Isi inchise ochii, respiratia accelerandu-i-se treptat. treptat. isi lasa capul pe o parte, pentru a-l lasa pe el sa-si faca treaba, ea doar ignind si revenind la respiratia sacadata, greoaie | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:08 am | |
| Ii desena cercuri pe pielea gatului atat cu limba cat si cu buzele in timp ce isi rotea usor varfurile degetelor pe sfarcurile ei, apasnadu-i in acelasi timp sanii. Isi trecu dintii pieste pielea gatului ei de la baza mazilarului pana la clavicula, pe aceasta din urma muscand-o usor pana pa capat, lingand-o inapoi pana in punctul de plecare, coborand cu saruturile pana pe bust, una dintre maini facandu-si loc pe abdomenul ei, mangaindu-i pielea goala. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:12 am | |
| ISi stranse ochii. Respiratia ii se accelera rapid, greoi. Ochi ii se stransera speriati, simtind deja durerea oferitoare de placeri. deja tremura de frica.Tot corpul ii vibra. Il impinse si se aseza deasupra lui. Il saruta apasat,simtind cum ochelarii ei de secretara aluneca de pe nasul ei pe nasul lui. Il saruta de pe uze pe maxilar, inspre urechie si-l musca apasat. In acest timp se lasa greoaie pe el, frecandu-se de bazinul lui. Se lasa mai jos cu capul incepand sa-l sarute pe gat | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:14 am | |
| Isi lasa capul mai intr-o parte pentru a isi dezvelii gatul, amuzat de faptul ca atunci cand il saruta pe buze li se loveau ochelarii cu un sunet surd de sticla ciocnita. Cand o simtii muscandu-l apasat de ureche expira mai profund pe gura, continuand sa isi joace degetele pe sfarcurile ei, cealalta mana facandu-si loc intre picioarele ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:18 am | |
| ii simtii cateva clipe mana apasandu-i labiile prin pantaloni apoi incepand sa i le frece tot pe aocolo. Se oprii din din miscari, acum lipindu-si mainile de podea, de o parte si de alta a capului lui, respirand greoi, arcuindu-se in toate partile, din cauza excitatiei. in scurt timp mana lui se strecura prin tivul pantalonilor ei, apoi prin lenjeria ei cu dantela, rosie. Icnii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|