Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:00 am

Il privii putin speriata din cauza mainilor lui ce o a tingeau, insa vroia doar sa fie leganata.
Isi lipii capul de una din barele metalice ale leaganului si se las ain voia lui, si-aleaganului.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:03 am

Cand aceasta ii ceru sa se opreasca o facu, vazand-o zambind si multumindu-i.
Schita doar un inceput de zambet. Ii era greu sa isi gestioneze senzatiile, chiar si organizarea matematica fiindu-i mai subreda.
Avea inca un gol puternic in fiecare fragment din minte, astfel incat ramase blocat cateva fractiuni de secunda. Autocontrolul insa ii ramasese intact, chiar mai puternic dupa acea izbucnire necontrolata de sentiment, astfel incat o urmari cum se ridica ca apoi sa mearga dupa ea.
Pastra acelasi ritm din ziua in care o urmase in bucatarie. In spatele ei, mai intr-o parte, departe dar totusi aproape.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:09 am

dupa aproape o luna.
Reusii sa publice o carte, nu foarte mare, o carte de eseistica la sugestia lui Gregor. luase ceva bani, cel putin pentru o luan doua se putea intretine.
In ziua aceea ii servise lui Gregor un ceai.
Puse pe masuta de lemn tava si dadu sa se ridice, insa se impiedica de piciorul mesei. Si cazu' peste el, cu tot trupul, ins areusin sa-si opreasca mainile intr-o parte si alta a capului lui.
Scoase un "hi" inabbusit si se inrosii, ridicandu-se cat putu de repede(chiar daca, defapt, zabovi aproape un miniut cu ochii, usor speriati, in ochii lui, simtindu-i respiratia atat de aproape de ea)
Imi pare rau isi musca buza
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:11 am

Ramase intepenit fiind incordat pana la ultima fibra musculara din corp. Isi ridica instinctiv capul spre al ei inchizand apoi ochii in timp ce si-l lasa incet la loc pe podea.
Ar fi vrut sa nu spuna ce avea sa spuna.
Dupa ce te ridici.
Preciza intai, deschizandu-si ochii, inca stand nemiscat intr-o pozitie precara.
Pot sa iti sarut mana?
Nu pareau multe lucruri schimbate. Insa lipsa de intonatie si felul mecanic in care reactiona trada interiorul.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:13 am

O clipa il privii muta, insa inghitii in sec si, c-o usoara retinere isi desprinse mana de pe cealalta, ea tinandu-le-n poale unite, si i-o intinse foarte usor, tremurand.
Il privii fix, curioasa
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:18 am

Se ridica in capul oaselor pentru a ajunge in pozitia necesara lipirii buzelor de dosul palmei ei.
Simtii dupa cateva secunde insa propria reactie dincolo de reflex. Aceeasi senzatie care il facuse sa nu scoata pe gura nici un cuvant care sa nu fie un raspuns la o intrebare sau ceva absolut necesar. Care ii taiase vesnica ironie din ton. Aceeasi senzatie care ii pastra creierii facuti muci cat sa se uite prostit jumatate de ora la un circuit inainte sa fie in stare sa repare un afurisit de generator. Isi departa capul de mana ei.
Ridica-te, te rog.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:21 am

Se indeparta de el si se aseza, mai cu greu, intr-un genunchi, langa el, punandu-i mana pe umar.
Esti inregula? il privii mirata si mai mult ingrijorata. Cu ochii tristi.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:24 am

Se indeparta de ea ridicandu-se, asezandu-si mai bine ochelarii pe nas.
Da.
Raspunse simplu.
O sa incep de maine sa imi caut un alt post. Postul de mecanic nu e paltit suficient de bine pentru trei persoane.
O informa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:26 am

Simtii un gol in inima si-si pleca privirea, tremurand.
Fara sa realizeze, cateva lacrimi ii acoperira chipul.
Imi pare rau ca te supun cheltuielilor in plus. Nu vrea sa-ti fac probleme...sau sa renunti la ceva ce-ti place pentru mine
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:29 am

Zambi usor amar.
Ti-am zis ca fac orice.
Ii amintii. Isi scoase telefonul din buzunar uitandu-se la ceas.
Merg sa iau niste suc. Vrei ceva de la magazin? Daca nu te deranjeaza sa mai vin dupa aceea; momentan nu am de lucru pana diseara,
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyMier Mai 05, 2010 4:31 am

isi trase manecile hanoracului si-si sterse lacrimile.
daca ai putea sa iei niste apa ar fi minunat. Si n u ma deranjeaza, a...inceput sa-mi placa ideea ca esti aici isi idica chipul ud, strangandu-si ochii, zambind scurt
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 12:03 am

Iesii fara alte adaugiri, intorcandu-se dupa aproape o ora, cu un bax de apa plata si o sticla la doi litri de pepsi clasic.
Stinse tigara inainte a intre, lasand baxul langa masa din bucatarie si punand doua sticle din el in frigider langa sticla de suc.
Se tolani apoi pe un scaun de la masa rasfoind revista pe care o cumparase. Mecanica.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 12:25 am

Cand auzii usa isi sterse lacrimile si se aranja putin.
Iesii de pe balcon, inchise usa si se duse dupa locul unde era baiatul.
se apropie de el si-si trecu mainile peste umerii lui, apoi, isi lipii capul de umarul lui, inchizandu-si ochii.
te deranjeaza?
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 1:20 am

Nu.
Raspunse automat, privind-o surprins, neschitand nici un gest pentru a nu o respinge.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 1:21 am

Isi cobori, usor, mainile, pana la pieptul lui punandu-si ambele maini peste ale lui. Isi inchise ochii
poti sa ramai la mine in n oaptea asta? ofta prelung, in sinea ei
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 1:37 am

O studie cateva clipe pentru a verifica seriozitatea cuvintelor ei. Nu schita insa nici un gest, nemiscandu-si muschii faciali.
Ok.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 1:54 am

Isi lipii tampla de a lui inchizandu-si ochii
Mein Prinzchen ii susotii la urechie, strangandu-i umerii cu antebratele in timp ce-si stranse degetelel pe ale lui.
La fel cum facea odinioara.
Ii palcea sa-i simta turpul cald.
El mereu avea trupul cald, mai cald ca al ei.
Mereu era puternic si moale si mereu mereu se simtea bine acolo, strangandu-l in brate.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 1:57 am

Observa cu o oarecare surprindere faptul ca ea parea sa se simta bine cand il imbratisa, sesizandu-i zambetul.
Totusi nu reactiona, doar strangandu-si intr-o oarecare masura degetele peste ale ei pentru a semnala ca nu era intepenit.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 2:30 am

Multumesc se lipii mai mult de el. Isi intinse capul, mai mult, pana ajunse la obrazul lui.
Il saruta, foarte usor, pe obraz si putin mai jos pana la coltul gurii. Isi lipii obrazul de al lui
imi permiti?
Simtea o dureroasa departare intre ei.
Si era vina ei i stia
si-o d urea
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 2:31 am

Zambi subtire.
Nu e nevoie sa intrebi.
Preciza. Simtii un usor fior fizic la apropierea aceea de ea, insa nu ii ajunse pana in minte.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 2:34 am

Zambii, cu toata gura.
Se intinse mai mult peste el si-l saruta, scurt pe ambele buze, apoi se ridica si, urmarind cu un deget urma de la gatul lui, la umar, se puse in fata lui si se aseza in genunchi.
Se impinse in picioarele lui, ridicandu-se pana la a ajunge cu capul la nivelul lui.
il saruta, pe buze, prelung, in asteptarea unui raspuns
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 2:36 am

Incerca sa faca conexiunile din mintea lui pentru a reactiona.
Reusi insa sa simta doar un blocaj mental puternic.
Nu reactiona, in acelasi timp nevrand sa ii spuna sa inceteze.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 2:40 am

Ii musca, usor, buza de jos, superficial, apoi o trase cateva clipe, sugandu-i-o. Se ineparta, cu buzele de ale lui, lipindu-si doar fruntea de a lui.
ce e ? Nu vrei sa te ating, mein Prinzchen? isi linse buza inferioara, avand ochii inchisi
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 2:43 am

Tacu un timp nedelimitat, nestraduindu-se s isi dea seama dac era vorba de secunde sau minute.
Daca nu vroiam sa ma atingi ti-as fi spus sa nu o faci.
... desi nu e obligatoriu ca asta sa te opreasca din ceea ce vrei tu. adauga distras in gand.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 EmptyJoi Mai 06, 2010 2:46 am

Isi musca buza si cu aceeasi voce nestiutoare, copilareasca, vorbii
atunci? iti e indiferent? isi departa doarputin capul, numai atat cat sa-l poata privii cu ochii ei mari si curiosi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 16 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 16 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: