| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:42 am | |
| il privii uimita, tinand cutitul cu cealalta mana. Se intoarse sa-l priveasca, ajungand astfel cu umarul in umarul lui, stand lipita de el. Hei, calmeazate, e doar o mica taietura zambii catre el, chiar daca stia ca el nu i putea vedea zametul din cauza felului in care ii privea rana | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:45 am | |
| Indiferent fata de ce avea sa zica ea ii turna pe zgarietura dezinfectand infasurand-o intr-un pansament. Slava accesorilor medicale mereu prezente in lucrurile lui. Ii urmarii cateva clipe expresia de pe figura zambind ingust. Nu mai avea privirea complet goala, o sclipire de razvratire sclipindu-i in ochi aparent fara motiv. Revenii astfel la aerul excesiv de adolescentin pentru varsta lui, prin rebeliune si tendinta de a se considera mai sus decat toata lumea. Ce gatesti? Zise atunci cand se asigura ca taietura era in regula. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:47 am | |
| Zambii Ai sa razi.Mancare traditionala romaneasca. E tara mea natala. momentan ciorba de de legume. Felul doi..habar n-am rase chiar ea si se intoarse spre el sautandu-l scurt pe buze. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:49 am | |
| Zambi ingust. Suna bine. Observa. Studie starea bucatariei pentru a se lamuri, ipotetic, in cat timp ar trebui sa isi ia medicamentele ca sa poata manca. Un amestec total de medicamente pentru gastrita, dureri de cap si duodenita. Se aseza pe un scaun de la masa aprinzandu-si o tigara. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:51 am | |
| ranjii E gata in juma' de ora. Uhm, vrei sa faci o baie, ceva? il privii intrebator | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:52 am | |
| O privii crucis. Par interesat de a risipii cateva grame din biomasa mea pentru un al doilea dus pe ziua de azi? Ton usor ironic. De ce, au omorat vreo teava? | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:53 am | |
| isi pleca privirea si inghitii un sec dandu-se un pas mai in spate, lipindu-se de aragaz. O speria acel ton ironic. nu. imi pare rau isi lipii mana pe antebrat. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:55 am | |
| Nu ii observa reactia fizica, fiind insa surprins de cuvinte. ... In regula. Presupun ca am expirat ca umoristica si nu imi mai recunosti bancurile. Oricum... Nu stiu ce sa spuna astfel incat se intoarse la tigara. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 4:57 am | |
| Simtii ca ii se miceste inima. Ma duc la baie il instinta pe un ton retinut, oprindu-se la fiecare doua vorbe. O lua cu pasi mai spre baie | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 5:00 am | |
| Se incrunta usor, stingand tigara terminata si aprinzandu-si alta. Isi deschise laptopul uitandu-se peste fisirele pentru ultimul proiect.
Dupamiaza, inca era inecat in calculator si fumul tigarilor dintr-un pachet si jumatate. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 5:02 am | |
| Il striga la masa. aranjase deja maa, tot ce lipsea era el. Tupul ii tremura usor asa ca statea langa fereasta, cu capul usor plecat in fata si mana incucisata peste cealalta | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:12 pm | |
| Intarzie un sfert de ora de la masa, terminand o alta tigara, vrand sa amane atmosfera apasata pe care o presimtea. Se aseza intr-un final la masa uitand de medicamente. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:15 pm | |
| se t rezi brusc din senzatie cand auzii scaunul lui scartaind. Ii zambii si se aeza si ea. Din naiba stie ce motiv, nu-i era foame. Il privii si zambii | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:19 pm | |
| Zambi ingust cand ii observa zambetul. Lua cateva imbucaturi, pregatindu-se sa comenteze gustul mancarii, cand simtii ca ii tasneste sangele in sus pe canalul digestiv. Isi acoperi in ultima clipa gura cu mainile, tasnind inspre baie, vomitand insa pe drum. Simtii ca in afara de sange ii vine si altceva in sus pe gat. Cand se uita in jos la rezultat i se facu si mai rau, continuand sa vomite. Un fragment din peretele stomacului lui. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:22 pm | |
| Ramase stupefiata ;a dracu, e de rau! isi musca buzele si nu fugii spre el ci spre telefon. In doua minute anunta sa lvarea. in cinci avea sa vina. Fugii inspre baie. Ce putea sa faca, decat sa-l lase sa verse? Dupa zece minute aparu' salvarea | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:23 pm | |
| Nu reusi sa vada nimic, fiind prea ocupat in incercarea de a se pastra in echilibru in timp ce vomita fiecare picatura de sange. Pierdu insa sirul actiunilor, deconectat fiind cateva minute mai tarziu cand fu bagat de urgenta in sala de operatie. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:30 pm | |
| Isi musca nervoasa ambele buze in incercarea de-a-si revenii. Nu-i venea sa creada ce se intamplase. de cand doctorii o pusera la curent, ei nu-i venea sa creada. Se trantii intr-un scaun de pe hol, punandu-si ambele palme pe fata, plangand | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:31 pm | |
| Nu stia unde, cand sau cum era. Simtii insa imediat mirosul specific spitalului, astfel incat deschise ochii. Scapa o injuratura muta printre dinti cand constientiza ca era dezbracat in halatul de pacient. Simtind un fir de miros clandestin in peisaj o detecta pe fata, neputandu-i vedea fata ascunsa de brate. Neata. Observa. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:40 pm | |
| Isi ridica fata, uso umeda si zambii Hei. Ma bucur ca esti... se oprii cateva cluipe Relativ intreg continua ca sa-si alunge gandul initial | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:41 pm | |
| Deci pana la urma m-au operat. Ce porcarie. E scumpa operatia asta. Zise pe un ton ganditor cu privire la pret in raport cu banii pe care ii primea. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:44 pm | |
| isi puse mana pe fruntea lui mangaindu-i-o usor. Foarte usor. Ii zambii larg, cat de larg putu;. usor, mein Prinzchen, Usor | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:46 pm | |
| Isi abtinu din nou comentariile negative fata de atitudinea ei excesiv de mamoasa, continuand sa calculeze in gand. Ah. Presupun ca statul plateste jumatate. Nu isi simtea inca partea inferioara a corpului deci nu se misca mare lucru. Ai o revista? | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:51 pm | |
| Ii facu un semn negativ cu capul, lasandu-si pletele sa-i izbeasca usor chipul alb ca varul. Isi retrase mana de pe fruntea lui, bucurandu-se sa-l vada asa, intreg, viu. zambii. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:53 pm | |
| Mormaii ceva. Telefon? Jocuri pe telefon? Daca stau pur si simplu jumatate paralizat imi amintesc ca nu pot sa dorm. Ranji scurt. Oricum. De cat timp sunt aici? | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:54 pm | |
| Ridica scurt din umeri. sase ore, cred ii raspunse usor chiauna. Ii se facuse fica cand il vazu asa, frica pentru el. parca era un iepure vanat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|