| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:56 pm | |
| Ridica mana trecandu-si-o prin parul ei. Nu au vreo sansa sa ma faca sa zac aici, deci imediat ce o sa imi simt picioarele plecam. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Joi Mai 06, 2010 11:58 pm | |
| Isi musca buzele apoi isi intoarse capul intr-o parta aproband scurt din cap. Reticenta ei dandu-i de inteles ca nu era de acord cu ce zicea el dar nici nu avea curaj sa protesteze Dupa o luna. Se intoarse de la lucru, obosita, trantindu-se-n canapea. Mai era o ora pana a fi venit el, mai exact ora cinci. Se apuca de curatenie si mancare. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 12:22 am | |
| Simtii cum ii tremura fiecare muschi din cauza nervozitatii. Nenorociti de infiltranti! Maraii ceva cand parca. Ajuns in fata usii isi innabusii senzatile asa cum invatase de-a lungult impului, intrand sub o aparenta de calm, avand insa ochii usor mijiti pentu a isi controla incruntatura, privirea tradandu-i nervozitatea excesiva. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 12:23 am | |
| Isi musca puternic buzele. Ceva e putred in Danemarca! Inghitind in sec se duse catre locul de unde il auzii si se duse la el, imbratisandu-l din spate Esti bine? ii simtii nervozitatea | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 12:24 am | |
| Aproba scurt din cap incercand sa se desprinda de ea. Nu vroia sa ii simta enervarea, insa nu avea unde sa mearga. Pentru a face rost de bani isi inchiriase garsoniera, negasind un cumparator pentru pretul intreg. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 12:25 am | |
| Simtii un tremur si ii dadu drumul. Apoi inghitii in sec. a..uhm..d...dac...daca ai..nev..nevoi de..c...ce..ceva sunt in buctarie articula greoi si-o lua lent spre bucatarie | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 12:27 am | |
| Se duse in baie inchizand usa, tolanindu-se pe capacul WC-ul si rasfoind o revista, pur si simplu, pentru a se distrage. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 12:34 am | |
| Un an mai tarziu.
------------------------------------- seara, o seara placuta si calda de vara. Il privii, cu drag, cum sta si citeste pe obisnuitul scaun. Simtea un fior, rigid in ea. un fior de dor, de el. De un dor nebun de le. Sa-l vada ianpoi cum era--desi ii era si teama, o groaznica teama-- iinghitii in sec si trase aer. Mult aer. Se aseza la el in poale, trecandu-si mainile pe dupa umerii lui si-si lipii fruntea de a lui. Frecandu-si nasul de al lui cobora pana la buze si-l saruta | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 12:59 am | |
| Ramase blocat o clipa, lasand cartea la o parte. Cum dupa atatea luni de scandaluri, rasete si nenumarate volume de diverse tipuri, isi revenise total ca aroganta, inteligenta, capacitate matematica. Reincepuse sa simta partial, blocandu-se insa mental de fiecare data cand un sentiment devenea suficient de intens cat sa isi dea seama de el. Un blocaj care ii stergea pentru cateva minute sau cateva ore, in functie de sentiment, totul din minte. Cand ii simtii fetei buzele calde peste ale lui ii raspunse apasat in impulsul starnit de pozitie, de care stia ca fusese intodeauna favorita lui. Insa isi controla celelalte gesturi metodic. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:06 am | |
| Inchizandu-si ochii isi cobora o mana luand mana lui si si-o petrecu peste talia ei apoi isi ridica cealalta mana agand-o pe sub t ricoul lui, incepand sa i-l ridice | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:17 am | |
| Nu ii constientiza in primul moment gesturile, bagandu-si limba in gura ei cand simtii aerul rece pe pielea dezgolita de tricou, strangandu-si mainile pe talia ei si lipind-o complet de el. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:25 am | |
| Ii prinse limba cu a ei, trecand-si-o peste limba lui, iar sis iar, ridicandu-i-o pana in cerul gurii, apoi i-o trase intre buzele lui muscandu-i-o usor, apoi sugandu-i-o. Il musca iar, de la baza pana la varf. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:27 am | |
| Isi baga mainile pe sub bluza ei, plimbandu-si degetele pe pielea subtire a spatelui ei pana intre omoplati. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:29 am | |
| Se arcui dubios de repede spre el, lipindu-e toata de el, apsandu-se peste barbatia lui, apoi desprinzandu-se foarte usor. Inspira adanc aerul, frecandu-i trupul cu al ei. isi stranse mainile peste umerii lui goi | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:32 am | |
| Isi desprinse buzele de ale ei lipindu-si-le in schimb de pielea gatului ei, inspirandu-i mirosul printre ele. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:34 am | |
| Isi inchise ochii, lasandu-si capul pe o parte, apasandu-i lui capul pe pielea ei, aratandu-i ca-i place. Respiratia devenii foarte usor sonora, accelerata o data ce buzele lui umezira mai mult gatul ei. Isi trecu degetele prin parul lui. isi inchise ochii | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:35 am | |
| Simtii cum reactia corpului lui se manifesta printr-o usoara tarie, de inceput, aratand faptul ca era starnit. O saruta mai apasat ridicandu-i bluza in timp ce ii mangaia abdomenul. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:38 am | |
| Mainile lui ii trezeau fiori reci de placere si f ioi calzi de teama. Mangaierea trupului ei de palmele lui. Bazinul ei care se misca pe el, frecandu-i erectia cu pubisul. arcuirea ei catre el, dorinta de-al simtii iar pe el. Respiratia i se accelera nervoasa O strafulgerare. Mana lui pe sanul ei. alta strafulgerare. Mmh...greg. ii susotii incurcata, usor speriata, mai putin excitata in acel moment | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:39 am | |
| Nu ii sesiza tonul, impingandu-i marginea bluzei cu nasul pentru a o saruta mai inspre umar. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:44 am | |
| Simtii ca respiratia o ia la goana. Alte fragmente, mult mai multe si mai multe. lacrimile ii cursera prin colturile ochilor. Il pinse de umeri chinuindu-se sa-l idneparteze Opreste-te, opreste-te! Te imploor! suspina | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:46 am | |
| Se opri, retragandu-si mainile de sub bluza ei, tinandu-le pur si simplu pe talia ei cand isi ridica capul pentru a o privii. Isi desprinse instantaneu palmele de talia ei tinandu-le la fativa centimetri de ea, blocat. Ii revenii blocajul mental cand se confrunta cu teama ei care i se transmise, desi invizibil. Intregul procedeu se strecura de la sine sub masca unei surprinderi mai prelungite. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:48 am | |
| Isi musca buzele si se lasa pe pieptul lui, pinzandu-simainile pe umerii lui. Suspina Imi pare rau, imi pare rau! respira greoi, vorbind panicata, exasperata te rog, nu te racii iar, te rog ii murmura si mai panicata | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:49 am | |
| Nu stia ce sa spuna, uitandu-se prostit la ea, cu creierul golit complet de orice gand. Dupa cateva minute insa isi revenii partial, punandu-si o mana pe spatele ei si cu cealalta mangaind-o pe cap. Isi ascunse senzatiile sub un zambet nesigur. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:52 am | |
| Isi inchise ochii, ramanand suspendata pe el, nu vroia sa se dea la o parte dar nici nu vroia sa forteze nota. Totusi nu se misca. Doar se calma, treptat, simtind parfumul lui, caldura lui. Isi ridica, dezorientata, capul si-l saruta apasat pe buze. Ma ierti? aceeasi voce de copil curios, nestiutor. Inocent | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:53 am | |
| Zambi ceva mai pronuntat. E destul de evident. Continua sa o mangaie pe cap cu o tresarire mecanica a cotului pentru o fractiune de secunda. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|