| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:56 am | |
| Inghitii in sec si pentru cateva clipe ismtii un gol in stomac. isi lipii fruntea de a lui Te iu- besc ii susotii in urechie, lipindu-se iar de el. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:57 am | |
| Ii provoca un scurt-circuit de o fractiune de secunda in tesutul nervos inainte de a raspunde, insa aproape imediat. Si eu te iubesc. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 1:59 am | |
| Se intinse spre el cat sa-l poata saruta apasat pe buze si-apoi se apleca, usor, catre urechia lui Daca vrei, pot incerca, iar si iar... ii spuse simplu, desi simtea o oarecare durere in stomac, oreata usoara. Isi inchise ochii | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:00 am | |
| Atata timp cat nu ai tu o dorinta de a face asta n-are sens. Replica. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:01 am | |
| zambii si se stranse mai tare in jurul lui, apoi isi lipii capul de al lui Imi doresc mai putin asta. eu imi doresc...mi-l doresc pe Greg. Si...vreau sa te simt iar, dar inca mi-e teama... Dar vreau sa incerc. mi-e dor de tine ii spuse simplu lipindu-se iar de el, inchizandu-si ochii | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:04 am | |
| O privii zambind de data asta mai sincer, oarecum amuzat de incoerenta din cuvintele ei. Cu alta ocazie, totusi. Din prima secunda a blocajului mental ii cedase orice incalzire fizica, inclusiv erectia. O saruta apasat pe frunte, scurt. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:09 am | |
| Se ridica o lcipa si c u grija de a nu-l ranii isi trecu piciorul langa c elalt, acum stand pe el, dar cu picioaele atarnand de pe scaun in jos, cu capul sprijinit de umar si umaurl s prijinit i n pieptullui. Isi freca putin capul umarul si barbia lui Cand vrei, sunt si voi fi a ta ii susotii lasandu-se moale in bratele lui mergem sa dormim?
Ultima editare efectuata de catre Odradek Francesca in Vin Mai 07, 2010 2:11 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:10 am | |
| Ridica dintr-o spranceana. O tinu pe brate, ridicandu-se, ducand-o asa pana in pat. Ii urmarii reactia cu privirea. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:13 am | |
| Adormii imediat in bratele lui si totusi in aceeasi noapte ii spuse sa nu ii dea drumu din bratele lui calde | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:17 am | |
| Desi era inca imbracat ramase in pat langa ea, supraveghiind-o. O mangaie incet pe cap, foarte usor, cat sa nu il simta.
Dimineata, inca statea cu ochii inchiis urmarindu-i respiratia. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:19 am | |
| In acea noapte, ca in fiecar,e avusese cosmaruri, de natura amintiri. tipase la el sa se opreasca in repetate randuri a poi imaginile se interesectara cu altele si tot asa. si totusi cand se mai calmara ajunse juamtate peste el cu picioarele incrucisate inte picioarele lui | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:20 am | |
| O tinea pur si simplu cu un brat pe dupa talie, mangaind-o pe cap atunci cand avusese cosmaruri, fara sa intervina altfel. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:26 am | |
| prin jurul orei sase dimineata se trezii amortita, adormita. Casca indelung si primul lucru pe care-l facu fu sa se intinda, sa-l salute in timp ce casca si sa-l saruta | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:28 am | |
| Deschise ochii zambind scurt. Se desprinse de ea, ridicandu-se. In zece minute cafea, daca vrei. In vreo o ora plec. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:29 am | |
| Ranjii atunci plecam impreuna. Si da, as vrea o cafea. tare si faza zahar se ridica iar in genunchi. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:31 am | |
| Zambi scurt aproband din cap, iesind din camera si mergand in bucatarie. Facu cafeaua, aprinzandu-si o tigara, deschizand geamul. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:34 am | |
| Dupa aproap ee o jumatate de ora, era gata de plecare: Costum crem, camasa, tocuri. Mergem impeuna? ranjii cand kua cafeaua si-o dadu peste cap | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:36 am | |
| Ridica din sprancene la vederea hainelor, jumatate apreciativ jumatate surprins. Sigur. O auzii spunand meine liebe astfel incat zambi, luandu-si jacheta si iesind inainte, tinandu-i usa liftului. Metrou. Mirific. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:37 am | |
| Se aseza langa el, in metrou si puse inte ei o carte, de Freud. Ii zambii scurt si se lasa cu capul pe umarul lui, inmanandu-i lui cartea, de o parte de cealalta tinand-o ea cat sa citeasca | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:40 am | |
| Se uita la persoanele din metrou studiindu-le de sus pana jos, din plictiseala. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:42 am | |
| dupa putin il saruta apasat pe bbuze si-i spuse ca acolo trebuie sa coboare. --------------------------- In jurul orei patru Ajuns aacasa, o hranii pe fetita si api se puse sa citeasca | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:45 am | |
| Amalia isi aranja coada simpla de la spate, in care isi tinea suvitele roscate ciufulite. Avea in jurul gatului o esarfa simpla in culorile drapelului germaniei, intre sani atarnandu-i un medalion al campaniei impotriva violentei domestice. Tricou negru mulat, blugi largi, pantofi negri cu toc. Batu in usa, dandu-si bretonul lung din ochi. Nici un strop de machiaj. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:47 am | |
| Se uita suspicioasa la ceas Greg nu-i...atunci? idica in umeri si se aranja putin.Apoi isi lasa pisica pe un minunat cub si se duse la usa. Simtea o oarecare durere in stomac. in celmai dubios mod Da? | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:48 am | |
| Amalia zambi foarte usor, ca un simplu suras. Buna. Sunt o prietena de-a lui Gregor. Pot sa intru? Se prezenta cu numele de prietena rostit cu o mandrie imperceptibila. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Vin Mai 07, 2010 2:52 am | |
| Ridica din umeri si ii facu loc sa intre apoi o conduse in sufragerie. nu dura mult pana sa se aseze amandoua, desi simtea un gol in stomac , o intreba daca o serveste cu ceva daca nu, sa treaca direct la subiect | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|