Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul
AutorMesaj
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 2:55 am

Gregor e indragostit de mine si eu sunt indragostita de el.
Puncta scurt, expunandu-i punctele principale ale problemei din prima. O privii fara agresivitate, parand mai degraba sa incerce sa atenueze efectele negative in ciuda felului direct in care spusese acest lucru.
Stiu ca tu esti iubita lui si nu iti va spune asta niciodata ca sa nu te raneasca. Insa de cand il stiu relatia cu tine nu a facut decat sa il consume si sa ii distruga sentimentele si personalitatea. Daca tu spui ca il iubesti, ar trebui sa ti cont de lurcurile astea si sa il lasi sa plece cu cineva suficient de bun pentru el, care sa ii poata oferii o relatie echilibrata, nu un lant infinit de dureri.
Nu parea sa se propuna pe ea insasi, prezentand lucrurile usor militareste.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 2:58 am

Zambii scurt
Atunci ma bucur pentru voi puncta simplu, rece. Parca nici n u realzia ca vorbeste despre Gregory, gregory al ei, deineP rinzchen. Zambii
Multumesc ca m-ai informat si multumesc de sfat. Daca asta a fost...tot...am o carte de citit puncta calma, privind-o pe fata direct in ochi
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 2:59 am

Zambi aparent usurata.
Credeam ca o sa am de-aface cu vreo scena telenovelistica.
O studie cateva secunde de la talpi pana la crestet, cu un aer critic, in timp ce se ridica.
Atunci, lectura placuta.
Se intoarse pe tocuri iesind din apartament, inchizand usa in urma ei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:03 am

Simtii un fior, un gust amar. Se simtea ca o gluma extrem de proasta.
In orice caz. Astepta ora cinci. Aceeasi vesnica ora cinci.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:05 am

Gregory intra, lasandu-si geaca si o mapa cu hartii pe fotoliu, trantindu-se pe cel de alaturi, stingand ce mai ramasese din tigara in scrumiera de pe masuta.
Salut.
Avu tentatia de a se ridica pentru a o saruta insa se controla, nestiind la ce reactie as se astepte.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:07 am

Ii zambii desi in ochi i i se citea dorinta de a plange, , desi respira greoi, desi atat de multe, atat de dureroase.
Era paiata de care-si batuse joc, el.
Hei
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:08 am

Mijii ochii cateva clipe.
Se ridica, punandu-i o mana pe umar.
Hei, esti in regula?
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:11 am

Isi puse mana pe peste a lui si-si ridica putin capul, privindu-l.
Da.Nu, nu chiar. O sa fiu, la un momentdat, cand persoanele nu o sa mai fie false cu mine ii zambii si-si lipii o clipa obazul de mana lui, ca smen de ultima afectiune
Lessan sie mich zu zegen, meine princhen un ton oscilant inte vesel si plans
ar trebui sa pleci, greg. Mai bine zis, vreau sa pleci acolo unde ti-elocul, cu cine ti-e locul. Undeva cu persoana mai buna ca merita mai mult. Pleaca, deci, te rog il elibera si s e retrase.
Tremura. totusi se calma
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:13 am

Deschise incet gura lasand-o cascata pe jumatate, uitandu-se tamp la ea, incapabil sa faca vreo legatura nervoasa. Ramase cu mana de pe umarul ei suspendata in aer.
Poftim?
Intreba in cele din urma uitandu-se la ea ca si cum ar suspecta-o de nebunie.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:15 am

Inghitii in sec, plecandu-si capul isi acoperii fata in bucle.
Simtea nevoia sa planga, mai mult ca niciodata. Se simtea o bataie de joc, o...o jucarie alimentata de minciuni impinse de vinovatie.
Isi scutura capul, deci s i lacrimile si-si stranse mainile pe genunchi
Vreau sa pleci. Aici nu o s a-ti f ie niciodata bine. Te rog, pleaca rabufni la ultimele cuvinte, in lacrimi, picaturile sarate udandu-i mainile
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:16 am

Crezi ca eu m-am omorat sa raman langa tine cand nu mi-e bine aici?
Replica pe un ton brusc taios.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:18 am

Scutura capul tremurand mai tare
Inceteaza! stiu tot! Vreau doar sa pleci..daca iubesti ...pleaca, te rog, te implor... termina de respirat totul si incremenii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:20 am

Nu intelese la ce se referea ea, astfel incat interpreta negativ partea cu daca iubesti.
Nu inteleg... dar daca ma crezi ca te iubesc doar daca plec...
Isi lua jacheta si mapa.
Se uita ciudat la ea, nestiind ce ar putea face. Se simtii murdar de ceva necunoscut.
Se intoarse cu spatele la ea iesind, simtind cum blocajul e intrerupt de spargere.
Cobora pe scari.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:22 am

Cazu pe canapea ingropandu-se-n brate si perne.
De ce continui sa minti si cand esti liber? de ce? Mein Prinzchen? isi musca buzele pana la ultima
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:25 am

Dupa o luna.
O privii pe roscata cum impartea fluturasii, nefiind atenta la el. Purtau amandoi tricouri cu partidul ales de ei, care sprijinea organizatia lor, astfel incat erau acolo pentru publicitate.
Totusi, el insistase sa vina in parc pentru a s eputea bataii putin in leagan.
Zici ca esti un copil batut de soarta.
Zise Amalia pe un ton usor veninos aruncand inspre el un tanc de fluturasi legat cu elasticul ei de par, avand in vedere ca acum isi lasase suvitele batute de vant.
Gregory ignora teancul care ii cazu in poala.
Ei pe dracu.
Un ton morocanos, sictirit, cum fusese pe parcursul intregii luni. Totusi, ea nu parea deranjata. Rase scurt, impartind mai departe hartiile colorate.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 3:28 am

Abia ce iesise de la lucru si intr-un fel foarte dubios, avea nevoie de putina liniste si in acelasi timp dorinta de-al vedea. Stia ca pe acolo isi au ei, amandoi veacul sau si-l aveau impreauna pe acolo.
Un dor nebun, o dorinta nebuna de-al vedea
Intra pe aleeea parcului, imbracata in acel costum crem, mualt, stramt, doar ca fara sacou sau vesta.
se aseza intr-un leaga, simtindu-se pierduta
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 7:40 pm

Gregory se ridicase, impartind fluturasii. Cand se uita din nou inspre leagan pentru a verifica daca erau libere ramase cu mana suspendata in aer in timp ce incerca sa prinda un copil de umar. Maraii ceva incet, mutandu-si pivirea.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptyVin Mai 07, 2010 11:59 pm

isi lasa capul pe bara metalica, la fel cum facea atunci cand el o dadea in leagan.
Somnola usor, usor
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptySam Mai 08, 2010 12:30 am

Amalia fluiera pentru a ii atrage lui atentia.
Tre sa plec. M-a sunat taica-miu sa merg sa il ajut cu masina. Iar s-a blocat. Ne vedem la net caffe!
II arunca fluturasii, plecand in fuga.
Gregory ridica din umeri, trantindu-se pe o banca. Nu avea acum chef de impartit fluturasi.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptySam Mai 08, 2010 12:34 am

Se ridica si se puse iar in leagan.
Se scututa, usor, privind trista la ea propriul corp si tot ce se poate
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptySam Mai 08, 2010 12:36 am

~ Dupa cateva zile.
Gregory se cocota in acelasi leagan, rasfoind o brosura a unei grupari ecologice.
Amalia statea in celelalt leagan, cu castile adanc bagate in urechi, cu bratele acoprite de jacheta in ciuda faptului ca de obicei purta doar si doar maneci scurte.
Se bucura ca bretonul ii acoperea vanataia neagra de pe laterala figurii, urmarind-o in acelasi timp din cand in cand pe cea de deasupra ochiului lui stang, in zona in care si ochelarii ii erau putin fisurati.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptySam Mai 08, 2010 1:08 am

Tenesi. Jogging. Nervi.
O luase la fuga, inca d ela intrarea parcului. Aceeasi zi rece, aceeazi singuratate trista a parcului. Totul cum nu se poate mai greoi.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptySam Mai 08, 2010 11:08 pm

Gregory o privii pe roscata, studiindu-i buza sparta acompaniata de obrazul si intreaga laterala a figurii invinetite.
Ea ii sustinu privirea zambind usor ironica, vazand vanataia lui mare din laterala fruntii, deasupra unei fisuri in ochelari.
Se apleca peste el in leagan sarutandu-l apasat pe buze, scurt, plecand apoi in fuga inapoi la lucru.
Doua despartiti in mai putin de doua luni. Esti tare omule. isi zise Gregory in timp ce tragea din tigara.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptySam Mai 08, 2010 11:11 pm

Parul prins, in coada, sus, retonul si cateva suvite ondualte acoperindu-i fata palida, cu urme rosii prin jurul ochilor si pe pometi.
Gri. negru. Si-atat.atat era ea.
Continua sa alerge
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 EmptySam Mai 08, 2010 11:13 pm

O vazu. Se ridica, mergand discret inspre ea.
O prinse de una din maini, oprind-o, lasandu-i insa timp sa il vada, pentru a nu o speria prea tare cand o trase in bratele lui.
Se astepta la o reactie ciudata, insa oricum... tigara inca ii atarna aprinsa intre buze.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 21 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 21 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: