Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 3:43 am

Isi prinse mainile deasupra gatului lui, raspunzandu-i la sarut in acelasi mod, in care ii rapsunsese la inceput.
Ii mangaie trupul si se arcui, inconstienta, dupa mana lui, dupa palparile lui, dupa cum il simtea pe el peste ea.
Isi inchise ochii.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 3:46 am

Sa incercam ceva mai lung. Cand iti place semnaleaza cum vrei tu. Cand nu trage-ma tare de par.
Replica avand gura lipita de urechea ei, sarutand-o pe umar si in jos pe brat, utilizandu-si limba cu aceleasi miscari circulare apasate.
Pentru a ii arata faptul ca dadea o nota personala puternica acelor gesturi, pentru ea, isi incrucisa degetele cu ale ei, tinandu-i dosul palmei lipit de saltea.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 3:48 am

Simtii fiori pe sira spinarii, urcand usor pe coloana. Isi inchise ochii pentru a nu o lua razna.
Inima ii batea tare.
Isi stranse degetele pe ale lui, respirand mai rapid, mai sacadat, semn ca se excita, ii placea
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 3:53 am

Ii saruta mana pana la varfurile degetelor, unindu-i apoi incheietura cu cea a celeilalte maini pentru a i le tintui deasupra capului, jucandu-se inconstient partial cu degetele ei fara sa o tina strans cat mai mult simbolic, lasandu-se in jos peste ea pentru a o saruta pe piept si pe bust, insistand pe cosul pieptului sau alte puncte mai putin testate pana atunci.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 3:55 am

Isi musca buzele. Simtea o teama oarecare cand isi simtii mainile deasupra capului, cand se simtii imobilizata, lipsita de forta
Greg, te rog, mi-e frica ii spuse muscandu-si buzele, incercand sa nu se zbata prea tare in mainile lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 3:58 am

Se ridica din nou, sarutand-o usor pe frunte si apoi ceva mai prelungit pe buze, cu o tenta de tandrete absenta pana atunci.
Nu Are de ce sa iti fie frica. Poti sa iti misti mainile daca simti neeaparata nevoie, sau sa le agati pur si simplu de a mea.
Simtii cum isi trece usor degetele peste sfarcurile ei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 4:00 am

isi musca buzele simtind cum trupul ii se duce dupa atingerea lui.
Icnii scurt la fiecare atingere a lui pe sfarcuri.
Isi inchise ochii si apoi ii redeschis ebrusc, fiind usor transpirata, de teama.
se agata disperata de mana lui.
Tremura
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 4:04 am

Zambi cu o usoara indulgenta ridicandu-i mainile de incheieturi si trecandu-si capul printre ele, simtind cum strangerea degetelor ei trece de pe mana lui in parul lui.
O saruta din nou pe buze simtind cum trece deasupra ei complet mangaindu-i acum abdomenul cu ambele maini, apasandu-si palmele pe pielea ei pana pe bust, mangaindu-i conturul sanilor in timp ce o saruta apasat, in siruri de mai multe atingeri scurte dar puternice.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 4:05 am

Tresarii scurt simtind fiori peste fiori,. Isi simtea clitorisul contractandu-se rapid si-o usoara usturime la nivel vaginal.
Se uda, putenric.
Isi inchise ochii incercand sa-i prinda buzele la fiecare cateva saruturi.
Se arcuii in continuare catre el, daca nu cu tot corpul cu o parte a lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 4:08 am

Cand fata se lipii complet de el in urma unei arcuiri o mangaie de la bust la osul sacral apasat, desenandu-i in piele cu caldura mainii lui, mangaindu-i spatele deasupra feselor.
Continua sa ii apese sanul cu ceva mai multa forta, in contrast cu lentoarea celeilalte maini, cand isi strecura limba in gura ei pastrand insa ritmul miscarilor acesteia in echilibru cu al buzelor, apasat si repetat.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 4:10 am

isi stranse ochii. De data asta simtii si ea ca se uda, totusi nu facu decat sa icneasca usor si sa-i raspunda la sarutul placut.
Ii prinse limba cu a ei si incepu s a se joace si sa se joace, sa-i suga limba, sa i-o traga adanc in ea
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 4:13 am

Simtii cum la fiecare miscare tinde sa o lipeasca cat mai mult de el, frecandu-si aproape imperceptibil abdomenul de al ei pentru a elimina bariera fizica. Mana de pe bustul ei aluneca inect pe abdomen, mangaind-o acum doar cu varfurile degetelor pana intre coapse, pe care le masa cu toata palma inainte de a ajunge propriu-zis in zona pubisului ei. Ii masa clitorisul si labiile simultan cu doua degete, circular, alternand ritmul rapid cu cel lent.
Continua sa ii mangaie spatele pentru a o lipii de el, lasand-o sa se arcuiasca insa indepdendent de mainile lui.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMar Apr 27, 2010 4:15 am

Isi lasa mainile sus, pe perna. Il simtea ciudat, ca si cum ar vrea sa o intergreze in el.
Isi inchise ochii icnind scurt, repetat, la fiecare miscare a lui, cel putin pana cand se obisnuii cu senzatia si revenea la respiratia rapida, ciudata si greoaie
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 1:14 am

Observandu-i mainile pe perna zambii scurt, simtind cum isi desprinde mainile de corpul ei pentru a isi lipii in schimb palmele si a isi impleticii degetele cu ale ei, tintuindu-i-le astfel intr-un mod mai putin evident.
Simtii cum se apasa cateva secunde cu tot corpul in al ei inainte de a intra.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 1:53 am

isi musca buzele punandu-si capul intr-o parte, icnind scurt inca de la inceput, cand intra si se oprii putin, simtindu-i stramtoarea
ISi stranse ochii, cateva clipe, scurte, inainte de a-si lasa tot capul pe spate, lipindu-si crestetul de perna
Se simtii scufundata in perna
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:11 am

Ii ridica bazinul cu genunchii lui sprijinindu-se de asemenea pe acestia pentru a isi permite o penetrate mai adanca, continuand sa stea aplecat peste ea pentru a ii putea tine mainile. O saruta apasat pe buze, scurt si repetat, in contradictie cu felul in care se impingea in ea, adanc si prelung.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:14 am

isi elibera o mana dintre mainile lui si si-o ridica incet pe mana, pe antebrat, pe umar, pe gat, pe ceafa. Isi baga mainile in parul lui, mangaindu-l.
Icnea scurt printre saruturi, ma rog, cate putea prinde dincolo de durerea provocata de miscarile lui.
Isi inchise ochii, respirand greoi, arcuindu-se cu totul spre el
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:17 am

Schimba incet ritmul scurtand penetrarile pentru a amplifica senzatia de frecare mai mult decat cea a sfasierii musculare propriu-zise.
Ii linse buzele de la un capat la altul inainte de a o saruta apasat pe gat.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:20 am

isi stranse degetele pe gatul lui, icnind scurt, repetat, prn respiratia intretaiata.
ISi apasa degetele, inclestate in parul si pe gatul lui, cand aceasta incepu sa-si apese buzele umede, calde si moi pe gatul ei.
Ii facea o placere imensa.
isi inchise ochii, respirand greoi.
iihm...gre..g vorbii printre dintii cand incepu fara sa vrea sa se arcuiasca mai rapid catre el.
nu gdii prea mult si-si alsa mana pe pieptul lui, impingandu-l pana ajunse deasupra lui.
Se misca u
or circular, miscandu-se tot mai rapid
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:24 am

Nu constientiza foarte bine in prima secunda cand se lasa pe spate tinand-o de talie si tragand-o in jos inspre el, dandu-si seama de pozitie doar cand ii simtii miscarea circulara pe bazinul lui.
O lasa sa stea aproximativ vertical cu trunchiul, ridicandu-l in schimb pe al lui sustinandu-se in spate intr-o mana pentru a o saruta din nou pe baza gatului si pe umeri, mana libera facandu-si loc pe sanul ei.
Intetii ritmul neintentionat, ceva mai detasat de planurile din mintea lui, neobservand pozitia usor stramba a ochelarilor.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:30 am

Se tinu strans de el mugind din ce in ce mai tare.
Icnii si mai tare, respirand greoi.
isi incrucisa picioarele pe talia lui, icnind repetat pana cand simtii ca se incordeaza toata, neintelegand situatia.
Il privii in ochi si timp de doua minute se chinui sa-i aranjeze ochelarii si reusii.
Mm Greg! simtii ca presiunea din ea se elibereaza.
Isi dadu drumu'
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:31 am

II constientiza incordarea prin contractiile ei musculare, acestea intetind frecarea pana la a il face si pe el sa ternine.
Se lasa pe spate neputand sa nu izbuneasca in ras cand isi simtii ochelarii asezati in pozitia obisnuita.
Macar nu sunt singurul obsedat de pozitia lor.
Observa gafaind incetisor in timp ce se retragea tin ea tragand-o pe pieptul lui.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:33 am

isi inchise ochii si se lasa toata grea pe el.
Respira greoi
greg...eu...trebuie sa plec, maine, ii spuse simplu, inchizandu-si ochii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:34 am

O privii surprins.
Unde?
Intreba in primele cateva secunde, neputand sa formuleze ceva mai inteligent de atat.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 EmptyMier Apr 28, 2010 2:36 am

Se impinse in maini de umerii lui si se ridica in genunchi, deasupra lui, privindu-l in ochi.
Intr-un loc indepartat. Singura ii spuse pe un ton melancolic, trist.
Inspira adanc, calmandu-se
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 4 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 4 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: