| Holy Moon...bleeding of my soul | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shiumo
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:28 am | |
| -Da , dar vampiri sunt multi si uite ca exista destui ca tine deci daca ar fi sa ne razbunam cu siguranta nu pe voi am face`o , incerc sa ii explic . | |
|
| |
Kiru Admin
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:29 am | |
| -Stiu ca a-ti face asa ceva.V-am ajutat atunci si mereu am sa va ajut mai ales acum,cand clanul meu se mareste din ce in ce mai mult | |
|
| |
Shiumo
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:33 am | |
| -Dar de ce o faceti ? Ar trebui sa ramanem dusmani , soptesc ultimul cuvant in soapta ,stand cateva cplie pe ganduri . Am riscat sa avem incredere in voi si nu am avut nimic de pierdut , dar mereu ne`am gandit ca ne aveti la degetul mic acum , ii spun . Era pentru prima data cand intalneam un vampir din clanul lui si mai ales liderul . | |
|
| |
Kiru Admin
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:37 am | |
| -De cand e lumea vampirii au incercat sa cucereasca lumea.Razboaie cu oameni,cu ingeri chiar si intre ei au avut loc.Multi au murit:oamnei nevinovati,ingeri puri si persoane dragi noua.Primul lider al clanului meu si-a pierdut sotia si fiica intr-un razboi cu ingerii si de-atunci a jurat sa faca tot posibilul sa impiedice alte razboaie,sacrificandu-si viata pentru asta.Acel lider a fost tatal meu si el m-a invatat sa nu repet greselile strabunilor mei.La fel ca si el,am jurat si eu sa opresc razboaiele chiar de-ar fi sa-mi pierd viata...vezi tu,din cauza asta v-am ajutat...mi-am pierdut familia in razboaie fara rost,ce rost au avut ele? | |
|
| |
Shiumo
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:39 am | |
| Il ascultam fara a avea o expresie anume a fetei , fiind pierdut parca in alta galaxie cu fiecare propozitie pe care mi`o spunea . -Razboaiele nu au niciun rost , insa totusi sunt .. si destule . | |
|
| |
Kiru Admin
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:41 am | |
| -Nu vor mai fi,jur pe mormantul familiei mele.In curand ce voi scapa de sigiliul asta blestemat ce-mi incatuseaza toate puterile voi oprii razboaiele | |
|
| |
Shiumo
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:44 am | |
| -Umm..Am auzit si de sigiliul tau , insa nu stiu nici macar un sfert din cat ar trebui . | |
|
| |
Kiru Admin
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul Vin Apr 23, 2010 3:47 am | |
| -Acum mult timp un vampir mi-a incatusat puterile folosindu-si cunostintele in materie de sigilii.Acel vampir facea parte dintr-un clan rival noua insa nu a reusit decat sa-mi incatuseze o parte din puteri,lasand o treime libere.Am fost prea puternic ca sigiliul sa ma doboare | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Holy Moon...bleeding of my soul | |
| |
|
| |
| Holy Moon...bleeding of my soul | |
|