Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:41 pm

Isi arata dintii neintentionat, tragandu-si mainile in incercarea de a se elibera de catuse, potolindu-se isa instantaneu, strangand din ochi cand simtii sangele curgandu-i pe maini, avand in vedere ca isi trasese tare mainile, suficient cat metalul catuselor sa ii intre in carne.
Expira puternic pentru a nu protesta in nici un fel fata de durere, deschizand ochii si privind-o pe fata prin lentilele usor aburite ale ochelarilor.
Injura in latina si greaca, evident enervat de gestul ei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:44 pm

Se ridica bolborosind ceva despre o cafea.
Avea o moaca ce exprima amuzamentul. Un amuzament rautacios.
Se duse la biucatarie si timp de cateva minute ramase acolo, cand se intaorse o cana plina de cafea aburinda ii zacea in mana. Trecu pe langa el ssi accidental se impiedica de un picior al scaunul cafeaua curgand peste umarul lui zgariat.
Vai, vai, ce neindamanatica-s facu pe ingrijorata, iar apoi isi trecu limba prin gura si printre buze asigurandu-se ca el vede gestul.
puse cafeaua pe masa apoi lua un prosop, udat cu apa calda si inceput, foarte incet, sa-i mangaie pielea, cat de excitant putu'
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:49 pm

Icni scurt cand cafeaua fierbinte ii uda zgarieturile adanci de pe umeri, insa isi demonstyra rezistenta la durere fiind mai concentrat pe undurile corpului ei decat pe cafea.
Simtii cum ea se aseeaza pe unul din genunchii lui, urmarind-o cum isi aprinde o tigara. Injura din nou, de data asta in germana, smucindu-se usor inspre ea, simtind apoi brusc arsura adanca pe varful penisului lui datorata de apasarea tigarii ei pe acesta.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:51 pm

Instinctiv ii acoperii gura si indeparta tigara, usor panicata
Imi pare rau, imi pare rau, nu vroiam sa te ranesc ochii ii se bulbucara si dadu' tot scrumu de pe penisul lui.
Cand acesta termian de gemut isi lua mana de la gura lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:53 pm

Urla, gemu, nu isi dadu seama daca durerea acoperea excitatia sau invers. Simtii sageti de durere in corp, incetand insa rapid, simtind cum fata isi ia mana de pe gura lui.
In pula mea, daca nu ma futi acum imi rup mainile din catuse! Te rog, fa-o dracu acum! Daca tot m-ai ars.
Se stradui sa ignore durerea de la care aproape ii dadeau lacrimile, arsura sfaraind incet in pielea si carnea lui.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:54 pm

il privii buimaca
Promiti sa fi baiat cuminte si sa nu ma ranesti? Sa nu fi animal? clipii des, privindu-l in ochi
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:55 pm

Rase usor isteric, ironic.
Asta e tratament pentru blandete? Totusi, in regula.
Ii urmarii apoi din nou firul cuvintrlor maraind o secunda.
Promit.
Zise destul de clar desi era clar ca ura acel cuvant cu toata fiinta.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:57 pm

Ranjii
Bine atunci. ii desfacu catusele sfredelindu-l cu privirea
fi baiat cuminte! ii lua mainile si-i linse incheeturile, curatandu-le de sange, apoi se lasa la el in poale, moale.
Ranjind
Hai ma, sunt a ta! ranjii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyLun Mai 03, 2010 11:59 pm

Cand ii scoase boxerii observa ca avea pielea uscata. Maraii ceva enervat.
Esti irecuperabila!
O ridica pe brate mangindu-i pielea de sange, deplasandu-se nu foarte sigur pe picioare, inca intepenit din cauza durerii, lasand-o pe pat si lasandu-se peste ea cu trunchiul, sarutand-o apasat pe buze.
Isi tinu mainile de o parte si de alta a umerilor ei.
Vesnica fixatie asupra placerii ei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:03 am

Isi ridica mainile pe pieptul lui, mangaindu-l usor de pe gatul ranit in jos pe pectorali, pe trup, evitandu-i strategi penisul.
Degetele si unghile rosii ii coborara lui pana la fese, tragandu-l spre ea, strangandu-i fesele intre degete
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:06 am

Simtii durerea de la arsura pulsadnu-i in urechi in timp ce isi plimba limba prin gura ei, trecand apoi la gat, ignorand propria nerabdare pregnanta, incercand sa faca lentoarea miscarilor naturala.
O saruta usor pe clavicule lingandu-i-le de la un capat la altul inainte de a o saruta mai apasat pe bust, lingandu-i circular pielea pana la sfarcuri, una dintre maini fiind ocupata cu a ei, cand isi impleticii degetele cu ea, cealalta mangaindu-i spatele, ridicandu-i usor bazinul inspre el pentru a ii putea mangaia pielea incet, doar cu varfurile degetelor, aproape de o usoara gadilare datatoare de fiori, intr-o contradictie echilibrata cu apasarea buzelor pe sanii ei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:09 am

isi stranse un ochi tremurand usor sub efectul atingerilor lui .
Isi stranse mai tare degetele printre ale lui denotandu-i nevoia ca el sa fie langa ea, cu ea.
Se simtea goala, nu numai fizic, ci si in interior
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:13 am

O saruta usor mai apasat pe gat, insa doar cu varfurile buzelor, incercand sa ii inspire o anume grija pe care o avea in stradania de a o face sa se simta protejata si satisfacuta in ciuda tremurului present in fiecare muschi din corpul lui in urba nerabdarii si violentei tinute nu cu multa usurinta in frau.
Se aseza cu tot corpul peste ea lipindu-se o clipa aproape complet de ea, tinandu-i degetele de la ambele maini impletite cu ale lui, patandu-i pielea de sange, sarutand-o apasat pe buze, lingandu-i-le incetisor.
Se desprise de ea cuprinzand-o intre picioare, eliberandu-si din nou o mana pent a o managa dintre sani pana pe abdomen aproape de pubis, refugiindu-si apoi mana pe sanul ei, strangandu-i-l cu degetele.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:17 am

Isi musca usor buza inferioara si icnii scurt , lasandu-si capul pe o parte. Pe partea cu usa, parca incercand sa gaseasca un mod de scapare. Si totusi ii placea acolo, sub el, cu el infiorandu-i trupul si simtirile.
Inspira aerul incins si isi musca buzele puternic cand ii simtii mana ciupind-o de sracuri si tragand-o tare.
Aahh isi stranse ochii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:20 am

Lasa gura sa ia locul degetelor, lingandu-i pielea apasat, in schimb cu miscarea usoara a buzelor, respirandu-i tare pe pielea umezita slab de saliva lui.
Ii mangaie abdomenul masandu-i imperceptibil muschii pana la coapsa, trecandu-si degetele peste aceasta pana la pubis, apoi printre labiile ei, foarte incet si usor, inainte de a si le apasa pe clitorisul ei, frecandu-i cu un deget pielea de la intrarea in vagin in timp ce cu altele doua ii rotea clitorisul printr-o mangaiere.
Ii supse usor sfarcul mentinand ritmul sarutului, strangandu-i in acelasi timp mana pe care i-o tinea.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:25 am

Icnii scurt arcuindu-se nebuneste spre el, apoi dorii sa se dea in spate asadar se duse mai in spate pe saltea apoi se ridica spre el, acuindu-se sus-jos spre el pe degetele lui, umezindu-se puternic.
Respira tot mai greoi incepand sa geama usor a poi din ce in ce mai tare
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:27 am

Revenii cu buzele asupra gatului ei cand intra in ea, icnind de data asta evident dureros din cauza contactului dintre arsura si umezeala ei, insa dupa cateva miscari intra pana la capat, tinand-o cu mana tocmai eliberata de talie pentru a o lipii de el, oferindu-i in acelasi timp sustinere pentru a ii ghida miscarile.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:31 am

Se agata cu picioarele si mainile de el, icnind din ce in ce mai tare apoi gemu oprindu-se in scurt timp pentru a respira greoi si apoi incepu iar sa geama puternic
greg...greg! icnind din ce in ce mai tare, lipindu-se de el prin arcuiri si dorinta de a fi lipita de el
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:33 am

Isi stabilii aproape matematic ritmul intre adancime si lentoare a miscarilor, ghidandu-se dupa vocalizarile ei pentru a il alege pe cel mai prielnic sunetolor ceruite de urechile lui.
O saruta mai apasat pe umeri si pe gat infundandu-si proprile icnete, nelasandu-le auzite.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:36 am

Gregory se contorsiona toata dandu-si drumul si dupa inca mule minute il simtii si pe el dandu-si drumul in ea.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:38 am

Se tranti pe pat langa ea gafaind ceva mai tare decat in mod normal, tresarind de cateva ori din cauza durerii intai din umeri, apoi din penis, apoi din incheieturi.
Rase scurt cand constientiza ca o manjise rau de sange.
Ar trebui sa faci un dus.
Observa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:48 am

Zambii
Bine
------------------------------
Adormii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:51 am

Dupa aproape o saptamana, afla ca trebuia sa plece pentru o afacere care ii deschidea orizontul patronatului asupra atelierului.
De-a lungul acelor zile isi facuse obiceiul usor ironc de a isi studia coaja ranilor de pe incheieturi cand se gandea la ceva important.
Acelasi lurcu il; facu dupa o luna, cand se putea uita doar la cicatricea ramasa in urma, cand o vazu din nou pe fata, la intoarcerea din calatorie.
Fiind insa speriat de informatiile primite, era distant, rece, pentru a nu o lasa nici pe ea si nici pe altcineva sa ii vada slabiciunea.
De-a lungul urmatoarelor zile isi dadu seama ca fata ii simtea rau raceala, avand in vedere ca era din ce in ce mai plansa, desi nu comentase nimic.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:53 am

In seara aceea adormii dupa ce reusii sa se auto-calmeze, spunadnu-si ca n-are sens.
Se facu ghem, pozitionandu-se cu fata spre margine
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 EmptyMar Mai 04, 2010 12:54 am

Simtindu-se dator sa ii ofere o explicatie, o cauta, intrand in apartamentul ei fara sa bata la usa, stiind ca oricum era primit.
O gasi insa dormind, astfel incat se lasa pe marginea patului langa ea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 13 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 13 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: