Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyMier Apr 28, 2010 4:17 am

Isi intoarse o clipa capul dintr-o parte in alta, mugind scurt.
Isi inchise ochii, repirand greoi.
Nu ma...lasa...sing se bloca, nu mai putea vorbii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyMier Apr 28, 2010 4:21 am

O ridica pe brate, lipind-o de el, lasand-o sa stea asa, asezand-se apoi in sezut pe marginea patului.
Ii dadu parul la o parte, lipindu-si usor gura de urechea ei.
O sa doara. Rau. Dar o sa fi bine.
Isi trecu degtetele prin parul ei pana pe spate continuand sa o mangaie cand o stranse usor cu degetele de picior, in zona gleznei, simtind propria durere cand isi materializa forma serpentina in mana. Coltii taiara incet in pielea ei pana la vena, doar cu varfurile, injectand in aceasta prima cantitate de venin. Un nanogram. Nu avea curaj sa puna mai mult avand in vedere forta veninului lui. Retrase forma, mangaindu-i urmele de colti.

Ultima editare efectuata de catre Gregor Gershowitz in Mier Apr 28, 2010 8:00 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyMier Apr 28, 2010 4:27 am

Se zvarcolii in bratelelui, mugind tare.
O ardea tot trupul si acum parca tot corpul ei vroia sa se rupa in mi si mi de bucati, de la muschi, fibra, la organe si capilare.
Tipa, tare, arcuindu-se spre tavan in incercarea, stupida, de a scapa
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:17 am

O aseza mai bine lungindu-se in pat langa ea pentru a ii ceda din caldura corpului lui si in acelasi timp pentru a ii supraveghea toate reactiile cu atentie.
O tinu doar de mana pentru a nu i incomoda in respiratie tinand-o de talie.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:19 am

Spasmele se terminara incet incet, acum respirand greoi si miuscandu-si, ametita, capul din cand in cand.
icnea scurt, la fiecare miscare a trupului.
Ametita, isi intredeschise ochii privindu-l prin ceata.
Parca nimic nu era la locul lui
Imi poti da, putina apa? vorbii printre gafaituri
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:22 am

Intinse mana dupa o sticla de apa de langa pat care initial nu se aflase acolo, insa ignora acel detaliu ridicandu-i usor capul de ceafa si dandu-i sa bea.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:30 am

Abea de inghitii printre spasme, iar cand termina pur si simplu adormii. Corpul o durea mult prea tare ca sa mai poata sta treza.
Vroia doar sa scape.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:32 am

Ramase sa o supravegheze, punand in aplicare in acest timp toate trucurile medicale pe care le cunostea in cazuri care implicau veninul.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:37 am

A doua zii

Isi intredeschise ochii, respirand greoi. Se simtea ametita, iar privirea ii era incetosata.
se sprijinii intr-o mana ridicandu-se in sezut. Se apleca pe o parte, ametita si fara sa vrea voma, pur si simplu voma tot
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:40 am

Tresarii de la birou, ridicandu-se, neaputand sa se miste suficient de repede dupa un recipient, astfel incat fata vomita direct pe mocheta.
Inghite asta.
O pastila extrem de mica, anti-voma, pentru a evita acest fenomen dupa ce fata ar fi ingerat medicamente.
Ii dadu un pahar cu apa cu care sa o inghita in timp ce isi sufleca manecile de la camasa pe care o purta peste tricou, mergand in baie pentru a lua un lighean cu apa cu detergent si o perie de covoare.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:45 am

Se intinse inapoi respirand greoi.
Isi intoarse chipul spre el. plangea, plangea fara sa vrea.
imi pare...imi pare rau
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:47 am

Freca distras mocheta pentru a o curata. In mod normal nu s-ar fi interesat asa de mult de acest detaliu insa stia ca atunci cand ti-e rau mirosul de voma nu te ajuta prea mult.
Nu plange ca am mainile prea ude sa iti sterg lacrimile si n-am servetele. Si oricum, nu plange. N-are de ce sa iti para rau.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:50 am

se intoarse cu stomacul jos, simtindu-si sanii presati de saltea. Isi stranse ochii
imi pare rau ca am disparut o luna si m-am intors in situatia asta! Si ti-am mai si futu mocheta! respiratia ii se taie brusc
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:52 am

Rase scurt, stergandu-si una dintre maini de pantaloni pana la a o usca partial pentru a o putea mangaia pe fata pe cap.
Linisteste-te. Nu e vina ta daca esti bolnava. Apoi, ai venit totusi la cineva pe care chiar nu deranjeaza oamenii bolnavi. Nu te mai amara singura ca nu e cazul. Stai linistita si incearca sa te mai odihnesti, chiar daca nu dormi. Apoi, stai pe spate; respiri mai usor asa.
Dupa ce spala portiunea patata lasa peria in lighean dandu-le mai la o parte, dar tinandu-le landemana; nu stia la ce se mai putea astepta.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:54 am

Isi misca ussor o mana in semn negativ
Mi-e greata, stau mai bine asa explica simplu.
Isi inchise ochii dandu-se pierduta in propriul sau corp imaginar.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:57 am

O privii alb.
Daca te sufoci te tin personal intinsa pe spate.
Se uita la ceas, oftand.
Asteapta putin.
Se ridica, formand din mers numarul de telefon al sefului, inchizand usa de la camera in urma lui si vorbind pe hol.
Buna dimineata. Nu, nu am preluat articolul lui Grace. V-am sunat sa va spun ca astazi nu vin, am niste probleme familiale care trebuie rezolvate urgent. Desigur, am vorbit deja cu el sa preia articolul. Da, fotografiile si materialele grafice sunt deja gata, i le-am trimis de indata ce am aflat de aceasta regretabila problema. O zi buna, dle.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:59 am

Isi inchise ochii, obosita, mai obosita ca niciodata
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:10 am

Intra din nou in camera. Planuise sa ii dea vestea atunci cand o vazuse in pragul usii, insa acum ca o vedea in starea aceea se hotara ca era mai bine sa amane.
Ii verifica temperatura.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:15 am

Dupa o jumatate de ora de stat asa il ruga sa deschida geamul si in cele din urma se sprijinii intr-o mana
Pot sa fac un dus? il intreba, tremurand.
Muradara, transpirata, terminata
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:18 am

O privii usor surprins.
Desigur. Stii unde sunt prosoapele si gelurile. Stai ca iti pun deoparte cateva sa nu cauti o mie de ani.
Se ridica, mergand in baie, lasand pe suportul din cabina de dus sticla cu gelul lui, intial aruncata pe podea, un sapun fructat, sampon anti-matreata unisex. Trei prosoape curate pe suport.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:20 am

Cand el iesii ii multumii si se duse la baie, mai pe bajbaite.
Se dezbraca si arunca lenjeria pe jo, langa cada.
Dupa aproape douazeci de minute era spalata, pe cap si trup, acum stand in dus doar pentru a-si calma mintea si trupul incordat dureros
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:23 am

Se schimba pentru a trece totusi pe la raborator; nu avea un post suficient de sus cat sa isi permita sa lipseasca, mai ales ca abia reusise sa ajunga acolo.
In timp ce isi cauta un tricou realiza ca fata inca nu iesise din dus, astfel incat privii incruntat ceasul de la telefon. Intredeschise usa de la baie, intrand apoi complet fara sa dea vreun semn pentru a o verifica daca era in regula.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:25 am

Trupul ii era ud, broboane de ap ascurgandu-se pe turpul ei, de pe par, fata, umeri, pana pe corp in jos.
Statea cu capul plecat in fata si mainile sprijinite de perete, respirand usor greoi.
Plangea
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:28 am

Isi musca limba pentru a nu fluiera golaneste, observandu-i lacrimile.
Inainte sa gandeasca foarte bine ce face intra langa ea in dus punandu-i mainile in jurul taliei intr-un semn de sprijin, facand-o sa se bazeze ca echilibru fizic pe el, din inertie.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 EmptyJoi Apr 29, 2010 2:30 am

Isi ridica putin capul si-si trase nasul, implicit lacrimile.
hei, iarta-ma, ai nevoie la baie? se intoarse spre el, simtandu-si sanii lipiti de pieptul lui gol.
se inrosii
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 6 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 6 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: