| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:42 pm | |
| Isi muca buzele si-si dadu umarul stang mai inlaturi Lasa-l te rog ii ceru plecandu-si privirea. Inca nu-si lua mana de pe gatul lui, inca il tinea in bratele-i reci si maslinii. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:43 pm | |
| Se desprinse de ea departandu-se, mergand in bucatarie si facandu-i semn sa il urmeze. Isi aprinse o tigara. Ce drac de articol mai avem de pregatit? Tocmai testam aparatul. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:45 pm | |
| Il lua in brate, pe la spate. Ii simtii trupul fierbinte rpin hainele ei subtiri. avea o piele mata, fina, alba, aproape albinoasa. ranjii. se rdicai pe varfuri si-l saruta, scurt, pe lobul urechii am predat ultimul articol pe azi s i maine. Ia zi, ma ierti? il stranse cu ambele maini. Mainile ei trecute pe sub bratel elui, incrucisate pe pieptul lui. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:48 pm | |
| Isi intoarse capul spre ea dupa ce expira fumul pentru a nu i-l sufla in fata. Articole fara fotografii? Replica surprins. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:52 pm | |
| Ranjii Mi-ai adus toate lucrurile si fotografiile, ai uitat? il stranse mai tare si se ridica iar pe varfuri sarutandu-l apasat pe obraz. iar si iar | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:53 pm | |
| A. Nu erau perfecte! Erau printre primele zece variante! Preciza usor ofuscat cateva clipe inainte de a se domolii, lasand-o cateva clipe sa il sarute pe obraz inainte de a ii prinde buzele cu ale lui. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:54 pm | |
| Ramase surprinsa insa isi apasa inapoi buzele pe ale lui, fiind nevoita sa-i dea usor drumul pentru a se ridica mai mult pe varfuri ca sa poata ajunge la buzele lui, cat mai bine. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:56 pm | |
| Se intoarse cu fata spre ea cuprinzandu-i talia cu bratele si lipind-o de el cand o saruta mai apasat. Ii departa usor buzele cu ale lui inspirand aerul din gura ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:58 pm | |
| Isi inchise ochii. Respiratia i-o lua razna cand isi simtii buzele departate. Nu se mai simtea pe Pamant, parca pur si simplu' spatiul disparuse in acel moment, erau doar buzele lui moi, peste ale ei, ceva c e o ducea dincolo de o limita umana. Ii c uprinse umerii in palmele ei | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Apr 26, 2010 11:59 pm | |
| Ii elibera la distanta de un milimetru buzele pentru a putea respira, sarutand-o apoi din nou apasat, trecandu-si limba printre buzele amandurora pana in gura ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:02 am | |
| Incremenii o clipa cand ii simtii limba in gura ei. O clipa il lasa sa conduca miscarea inainte de-asi pune limba in miscare. Ii prinse limba cu a ei, incolacindu-si-o peste limba lui, tragandu-l de ea cu putere, inspre ea,spre gatul ei gol. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:04 am | |
| Fu surprins cand o simtii sugandu-i astfel limba insa nu in mod neplacut, bagandu-si mainile pe sub bluza ei, mangaindu-i spatele in timp ce continua sa o sarute. Ajunse cu degetele stangi sub inchizatoarea sutienului ei, simtind cum cu dreapta o apuca de fese, impingand-o inspre masa, urcand-o cu fundul pe marginea acesteia. Isi facu loc intre picioarele ei pentru a nu fi nevoie sa se dezlipeasca de ea. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:18 am | |
| Icnii scurt cand ii simtii degetele pe spinare, mangaind-o in acel fel, pe spatele ei gol si rece. focare de caldura de pe corpul ei. Inspira greoi, suflandu-i in gura printre limbil ce se jucau salbatic. ii cuprinse limba cu buzelesugandu-i-o, usor, apoi se intoarse la sarutatul pe buze si jucatul limbilor. Incetul c u incetul, inconstienta, incepu sa se arcuiasca spre el, frecandu-se de el. Ii prinse limba, la baza, cu dintii urcand spre varf, apoi i-o alina iar cu propia limba | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:21 am | |
| Ii intrerupse jocul cu limba desprinzandu-si buzele de ale ei pentru a si le lipii in schimb de pielea gatului ei, lingandu-i-o circular de la baza pana la linia maxilarului unde o musca usor, continuand cu acest tip de muscaturi pana la ureche, apasandu-si gura pe lobul ei si suflandu-i uspr pe pielea umezita. Mana dreapta se muta de pe fesele ei pe abdomen, pe sub tricou, mangaindu-i incet pielea inainte de a ii cuprinde sanul cu degetele, strangandu-l. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:23 am | |
| Isi inchise ochii, lasandu-si gatul mai pe spate. Respira greoi si fara sa gandeasca prea mult, cand el incepu sa-i linga, circular, pielea aceasta isi ridica exasperata, isterica, mana pe ceafa lui, cuprinzandu-l cu degetele, incepand sa-l apase cu capul pe gatul ei, pe maxilar, pe urechie. Respiratia se transforma intr-un icnet foarte scurt din cauza durerilor usoare | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:33 am | |
| Se stradui sa nu ii lase urme prea pronuntate in urma muscaturilor, insa instinctul lui animalic lasandu-se simtit prin vanataile usoare care ramaneau in urma dintilor lui. Ii desfacu sutienul, scotandu-i bluza peste cap si eliberand-o si de acesta, lasandu-se mai jos cu corpul intre picioarele ei pentru a o saruta mai apasat pe umeri si pe bust, prinzandu-i unul dintre sfarcuri in miscarea circulara caracteristica facuta cu limba. Mana dreapta continua sa ii apese celelalt san, cu stanga cercetandu-i picioarele prin mangaieri. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:45 am | |
| Isi puse mainile in spate, pe masa, daramand orice ar mai fi putut fi acolo. isi stranse ochii si icnii scurt. Focarele de caldura de pe trupul ei rece devenira in scurt timp puncte inflamatoare. Era calda peste tot, respirand greoi. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 12:47 am | |
| Urmarindu-i reactiie se gandi la ceva, arutand-o cu aceasta ocazie in jos pe abdomen, coborandu-i in acelasi timp pantalonii. Cand o saruta exact deasupra tivului lenjeriei trase de ea cu dintii, scotandu-i-o, nefiind atent cand o lasa sa atarne neglijent de glezna ei. O saruta apasat intre coapse simtindu-i o umezeala usoara pe care o amplifica cu propria saliva cand ii linse circular pielea. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:15 am | |
| isi musca buzele. tot trupul ii se incorda si-si stranse degetele pe masa, incordandu-le pana la durere. In scurt timp incepu' sa geama puternic, ridicandu-si o mana, trecandu-si-o prin par in incercarea de a se calma, insa mana cazu pe crestetul lui, incordandu-si degetele in aprul lui, tragandu-l usor | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:23 am | |
| Sub influenta faptului ca il tragea de par nu constientiza exact cand se ridica, lipind-o mai tarde e el cand intra in ea, sarutand-o apasat pe buze. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:25 am | |
| isi inchise ochii, sub ploeapele in chise irisul se dadu peste cap o data cu intrarea lui in ea. Il musca de buze icnind tare cand ii simtii capul in ea si-apoi cand il inghitii pe tot, pe neasteptate. Ihm...doare isi afunda capul in barbie, icnind mai tare | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:27 am | |
| Isi strecura mana intre coapsele ei strangandu-i si rotindu-i clitorisul cu degetele in timp ce se impingea in ea, mai tare decat inainte. Nu pentru mult timp. Replica zambind scurt, muscand-o de gat in timp ce o saruta. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:30 am | |
| Isi prinse ambele palme de umerii lui, lasandu-si capul in jos, icnind tare, la fiecare miscare a lui. In scurt timp il impinse, nu-i mai suporta coltii in pielea ei Te rog, nu ma mai musca, ma doare, ma doare ii spuse printre icnetele de durere si caldura abundenta din corp. Se crispa, cocoscandu-e, strangandu-si ochii din care incepura sa-i curga lacrimi prin colturi | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:33 am | |
| Isi abtinu cu greu rasetul de satisfactie, prinzand-o de maini pentru a o opri dintr-o eventuala noua respingere, punandu-i-le in juul gatului lui. Pozitionandu-si mana libera pe sanul ei ii rotii sfarcul intre degete, sarutandu-i gatul usor peste vanataile pronuntate lasate de muscaturi. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:35 am | |
| Isi lipii tot trupul de al lui. isi inchise ochii, apoi isi lasa capul pe umarul l ui, inchizandu-si ochii. respira groei, sacadat, intrerupt. Se simtea pur si simplu pierduta, durerea devenind placuta intr-o oarecare masura si in acelasi timp o durea puternic, parca rupandu-i muschii. icnii din ce in ce mai tare, de durere | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|