| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:38 am | |
| Datorita fixatiei de a ii testa limitele il tinu mai mult, probabil dureros de mult pentru ea, inainte de a isi da drumul, patand marginea mesei de lichid albicios. Se retrase din ea tinand-o inca putin lipita de el cu mana stanga dimprejurul taliei ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 1:54 am | |
| respira greoi si cazu grea pe el, cu ochii intredeschisi. ii simtea caldura trupului, transpirat si respiratia greoaie. isi inchise ochii si adormii asa | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:01 am | |
| Nu se abtinu sa rada cand o simtii adormind, incercand totusi sa o faca incet. Se incheie la pantaloni, facand petele de pe pielea ei si de pe masa sa se evapore, bucuros ca nu trebuia sa dea socoteala. O ridica pe brate asa, dezbracata, neobosindu-se sa o imbrace cand o aseza in pat invelind-o cu patura. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:19 am | |
| e facu ghem ---------------------- pe la noua seara. Statea cu picioarele intr-o parte si trunchiul in alta. Mainile ii erau ridicate pe perna. CApul ii era in directia usii. Ochii ii erau inchisi, parul rasfirat pe perna. Repira si pe nas si pe gura mmm isi intredechise ochii si-l cauta | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:24 am | |
| Stand pe marginea patului, cu capul jumatate ingropat intr-o carte, isi intoarse privirea catre ea. Zambi scurt, lasand cartea jos, privind-o lung o secunda inainte de a se intinse cu trunchiul peste ea pentru a ajunge sa o sarute apasat pe buze, sprijinindu-se in cot langa capul ei pentru a isi mentine echilibrul. Se sprijinii apoi in palma ridicandu-si partial trunchiul cat sa o poata privii. Buna dimineata. Adica seara. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:29 am | |
| Heeei isi ridica mana si-i mangaie chipul frumos. Isi inchise chii si-apoi ii redeschise Am dormit asa mult? continau sa-l m angaie cand se ridica sa-l sarute | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:30 am | |
| Isi mijii ochii cateva secunde dezvelindu-si o parte din dinti cu un zambet stramb. Cam zece ore. Adica e noua seara. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:32 am | |
| Isi lasa inapoi capul pe perna si se baga de tot sub el, trecandu-si mainile peste pieptul si abdomenul ei Eh, sunt obosita | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:35 am | |
| Observa ca patura alunecase din pozitia initiala, dezvelindu-i fetei bustul si abdomenul. I le studie pentru cateva clipe, pozitionandu-si apoi mai bine ochelarii impingandu-i cu un deget, uitandu-se din nou in ochii ei, bucuros ca niciodata nu avea contact direct cu oamenii datorita ochelarilor. Niste cafea? Aveam niste planuri pentru seara asta. Ridica dintr-o spranceana. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:37 am | |
| Isi inchise ochii si isi ridica o mana scotandu-i ochelarii. Se ridica in coate si-l privii direct in ochi vreau sa te cunosc il saruta scurt pe buze. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:39 am | |
| II evita imediat privirea mijindu-si ochii. Nu iti recomand sa imi scoti ochelarii. Ii port de la sapte ani si fara ei nu mai sunt la fel de sobolanos. Plus ca sunt orb ca un liliac si te pomenesti ca iti bag din greseala limba-n nas. Apoi ii auzii cuvintele, in timp ce incerca sa isi recupereze ochelarii. Ma cunosti de doi ani! In toate sensurile, inclusiv in cel biblic. Ce sa mai afli? | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:42 am | |
| Zambii si ii puse ochelarii inapoi Nu te cunosc in nici un fel. Esti greg, greg al meu si e tot ce stiu despre mine Isi inchise ochii si-si lipii frutnea de a lui, masandu-i nasul cu al ei | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:44 am | |
| Stii ca sunt scorpion, nationalist, fost militar, fost mecanic auto, fost doritor de doctorat in mutatii genetice, actual reporter fotograf. Mie mi se pare ceva destul de amanuntit. Zambi ironic. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 2:49 am | |
| Iii urmarii arcadele cu varful degetului Dar in inaterior? il privii cu ochii mariti de dorinta, uimire, curiozitate | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:02 am | |
| Se incrunta imperceptibil. In ce sens in interior? Replica. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:08 am | |
| Ranjii scurt si-l saruta scurt pe buze. Ii mangaie chipul i-apoi iar trupul Vreau sa stiu cum si ce gandesti, cum reactionezi, vreau sa te cunosc | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:14 am | |
| Ranji. Pentru asta e nevoie de ceva mai mult efort. Observa. Oricum. Mi-am dat cuvantul ca o sa te dibuiesc. Daca intelegi la ce ma refer. Isi plimba aratatorul mainii stangi peste bustul ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:21 am | |
| Isi lasa capul pe o parte si privii in gol Greg...as ...avea vreodata o sansa sa te cunosc? o urma de tristete se intrezarii in sclipirea ochilor ei | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:24 am | |
| E nevoie sa dai mai mult pentru a primii asa ceva in schimb. De exemplu, loialitate, fidelitate, incredere. Plus criterile mele personalizate. Daca te tine pana la capat da, ai si sansa asta. O prinse de barbie pentru a o face sa il priveasca. Zambi subtire, dezvelindu-si colturile caninilor. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:28 am | |
| Ranjii s curt Dar tu vrei? Tu vrei sa-ti dau asta? isi ridica mana pe degetele lui, apoi pe incheetura, antebrat, umar. Il gadila cu varfurile degetelor | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:29 am | |
| Avand in vedere ca era sa iti tai toate sansele pentru intamplarea de acum doua zile indiferent a cui ar fi fost vina, exista si aceasta posibilitate. O saruta apasat pe frunte, scurt, apoi la fel pe buze si pe gat. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:31 am | |
| Ii ridica barbia intr-o mana, trecandu-si degetele peste buzele lui Da-mi un raspuns concret! ii ceru aceasta privindu-l in ochi. Mana se juca pe buzele, barbia, putin pe obrajii lui. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:35 am | |
| Dupa prima incercare am avut o surpriza neplacuta. Faptul ca ofer sansa asta indiferent cat de indepartata e un raspuns pozitiv la intrebarea pe care mi-ai pus-o tu. Totusi depinde de realitate. Optimist ca-ntodeauna. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:37 am | |
| Isi musca buzele si il saruta rapid, incurcata, pe buzele lui moi si calde. Respira greoi, dornica doar sa-i simta caldura. Acea caldura ce-i dadea o senzatie de vitalitate | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Mar Apr 27, 2010 3:41 am | |
| Isi lasa o mana sa alunece pe sub marginea paturii mangaindu-i abdomenul si coapsele, sarutand-o apasat pe buze, sustinandu-se in cealalta mana. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|