| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:14 pm | |
| O clipa incerca sa-l dea la o parte insa parfumul ii inta in nari si caldura. caldura aceea care o linistea si incalzea. Isi afunda capul in umarul sau, simtind tremurul dee dinaintea obisnuitelor lacrimi. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:17 pm | |
| Isi trecu degetele prin parul ei dand peste elasticul din parul ei, astfel incat i-l scoase pentru a ii putea simtii suvitele printre degete. Pasandu-i prea putin de trecatorii din jur o saruta apasat pe frunte tinand-o lipita de el. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:18 pm | |
| isi stranse degetele pe spatele lui si ofta De ce faci asta? de ce continui sa razi de mine? N-am nevoie de mila sua vinovatia ta! respira greoi strangandu-si ochii vrand sa planga, sa nu-l mai auda.Sa plece. Si totusi..era atat...atat de cald | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:22 pm | |
| Amalia te-a mintit. Tocmai mi-a spus aseara. Nu e adevarat, niciodata nu mi-a placut de ea si nu am fost indragostit de ea. Ti-a spus asta doar pentru ca nu intelege de ce sunt atat de rezervat fata de tine. Tu esti singura pe care o iubesc. Isi trecu degetele de la ambele maini prin parul ei inspirandu-i parfumul parand mai apropiat de el insusi original decat oricand pana atunci datorita dorintei starnite de dor si intrigare. Totusi doar isi lasa din nou mainile pe talia ei continuand s ao tina lipita de el, neparand sa aiba de gand sa o lase sa plece. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:25 pm | |
| Isi simtii respiratia rupta, distrusa, cateva clipe. isi musca buzele si se stranse mai tare de el. Se ridica pe varfuri, tragandu-si nasul-- tristetea disparu brusc-- si-l sasruta inte urechie si obraz apoi se lasa inapoi pe umarul lui, strangandu-l in brate | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:27 pm | |
| Isi apropie gura de a ei infranandusigreu, vizibil fortat, dorinta de a o saruta. Incerca sa inece presiunea in legatura cu asta pe care o resimtea intr-o cerere jumatate gluma jumatate in serios. Spune, mai ai loc pentru un biet sarman in inima ta? O privii prin lentilele ochelarilor vazand-o neclar din cauza apropierii. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:29 pm | |
| Isi lipii fruntea de obrazul lui drept astfel stand cu buzele usor lipite de ale lui, simtindu-i-le cand respira, sau vorea sua isi musca cateo buza sau si le lingea. Isi inchise ochii expirand puternic. Vocea ii era usor sictirita, calma, chinuita
A...da.. respiratia suna puternic, ca un icnet. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:31 pm | |
| Zambi ingust, apasandu-si tare, insa doar pentru o fractiune de secunda, buzele peste ale ei inainte ca ea sa apuce sa elibereze ultimul sunet al raspunsului. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:33 pm | |
| Isi inchise ochii, raspunzandu-i la sarut, inocent, doar isi apasa inapoi buzele pe ale l ui, tragand dmult aer in piept in acelasi timp. Ritmul cardiac si ritmul respiratiei ei se simteau, mai alesc ca se lasa pe tot tupul lui | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:35 pm | |
| II departa usor buzele cu ale lui inspirand aerul pe care il expira ea pe gura. Ii rotii inconstient o suvita pe degete. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:37 pm | |
| Se lasa controlata de el, de miscarile lui, ea doar il lasa sa se joace cu e a ca si cu o papusa. o papusa vie, ce-l s trangea in brate si-i mangaia ceafa. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:40 pm | |
| Nu stiu cum ai putut sa te gandesti ca as fi atat de prost incat sa ma uit dupa altcineva cand singurul element care mi-a starnit vreun gand sau vreo reactie adanca in ultimul timp, chiar daca nu de fiecare data placute, sta in fata mea. Ti-am zis ca esti singur apersoana din viata mea pe care o iubesc, si prin asta sunt fizic imposibil sa ma leg de altcineva. Plus ca nu pot sa ng ca e foarte placut cand te lasi asa pe mine si pari multumita fara altceva in plus. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:46 pm | |
| Isi inchise ochii si zambii Sunt multumita si...obosita ii mai zise simplu inchizand-si ochii. respira adanc, profund. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:47 pm | |
| Atunci hai la tine. Zambi usor amar cand spuse asta, gandindu-se la situatia neplacuta din momentul in care plecase de la ea desi practic se mutase acolo, avand in vedre ca garsoeniera lui era inca inchiriata cuiva. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:50 pm | |
| doar daca ramai si tu. Altfel prefer sa in sa dor la tine la usa, sa stiu ca-s langa tine. sau i n parc in leaganul unde stai tu, in general murmura cu ochii inchisi | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:51 pm | |
| Se uita ciudat la ea. In regula, raman si eu... Nu ca ar fi avut multe alte variante, dar oricum avea de gand sa ramana. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:54 pm | |
| --La ea acasa-- Se intinse pe canapea, ramand obosita acolo. Nici nu apucase sa tanspire de la ultimul dus | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:55 pm | |
| Se aseza in fotoliu, aprinsandu-si o tigara. Nu fusese atent ce cumparase, astfel incat se uita la pachet, nerecunoscand marca dupa gust. Pall Mall. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 08, 2010 11:59 pm | |
| Dupa aproape o ora se duse la baie, se spala si cand se intoarse era imbracata in halatul ei de satin si lenjerie, neagra cu rosu pe dedesubt. Se oprii in fata lui. Ce frumos e afara constata fiind atenta la norii de ploaie si si picaturile ce se izbeau nervos de geam | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Dum Mai 09, 2010 12:00 am | |
| Se uita prostit la ea, insa intr-un fel mai lucid decat blocajul mental de pana atunci. O trase usor de maini pentru a o face sa se aseze pe genunchii lui, cu picioarele intr-o parte. Stii ca ma streseaza cand stai in picioare. Oricum, e frumos afara, dar e frumos si inauntru. O privii cateva clipe in fata inainte sa o sarute apasat pe buze, asteptandu-i totusi reactia. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Dum Mai 09, 2010 12:02 am | |
| isi trecu mana in spatele gatului lui, sarutandu-l inapoi, apasat, doar cu buzele, lipindu-se mai mult de el. Cersindu-i afectiunea, parca | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Dum Mai 09, 2010 12:04 am | |
| Isi stapani anumite gesturi pentru a nu ii forta limitele inca netestate, astfel incat o saruta si el doar cu buzele, insa apasat, respiandu-i in gura, mangaindu-i spatele. Cand isi lipii in schimb buzele de pielea gatului ei sesiza mai clar halatul, constientizand faptul ca ea nu il mai purtase de mult timp in fata lui. Lua asta ca un gest de incredere, trecandu-si cateva clipe nasul peste material. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Dum Mai 09, 2010 12:05 am | |
| Ramase, brusc, teapana, inchizandu-si ochii-- strangandu-si mai degraba-- si ramase teapana ridicandu-si bratele pe piept, respsiratia luandu-i-o razna | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Dum Mai 09, 2010 12:06 am | |
| Ii sesiza reactia, oftand in sinea lui. Isi ridica capul convingandu-se prin privire de reactia negativa. Scuze. Zise oprind miscarea mainii pe spatele ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Dum Mai 09, 2010 12:08 am | |
| Isi musca buzele si, usor usor, se relaxa punandu-si capul pe umarul lui. dadu d in cap in semn afirmativ e...ok expira profund | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|