Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru ca suntem niste distrusi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Urmatorul
AutorMesaj
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 Empty
MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:10 am

Zambi cu jumatate de gura, aprinzandu-si lta tigara, tinand-o in mana opusa celei cu care o tinea pe fata pe dupa umeri, sufland fumul in aceeasli directie.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:11 am

Isi ridica genunchii, materialul, negru, al halatului cazandu-i de pe genunchi pana deasupra coapselor.
Stii...daca te-ai face d eprofesie perna pentru damele din inalta societate ai castiga multi bani.
Esti comod!
ranjii si se cuibari in bratele lui
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:13 am

Ranji subtire, scurt, uitandu-se cu hotarare in alta directie decat inspre picioarele ei.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:14 am

isi trecu unul dintre brate, peste bratul lui intins si, mangaindu-l, il lua de mana incrucisandu-si mana cu a lui.
schalfen mein prinzchen, schalfen... ranjii mulmuita si-si cobora mana, punandu-si cotul pe propria talie, tinandu-l inca de mana
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:16 am

Slabe sanse, isi spuse. O mangaie pe cap cu mana libera, renuntand momentan la tigara.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:19 am

adormii in scurt timp, asa, in bratele lui.
Cu zambetul pe buze. intr-un mod dubios.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:20 am

Opri mangaierea, doar strangandu-si degetele peste ale ei, aprinzandu-si din nou o tigara. Era linstit. Nu avea momentan nevoie de altceva, avand-o asa peste el si cu tigara in gura.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:22 am

Doua zile mai tarziu--

Ora cinci.
Nici nu-l lasa sa intre bine pe usa ca-i sarii de gat si-l saruta, foarte apasat, strangandu-l in brate
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:23 am

Isi scapa mapa, inchizand usa in urma sa, tinand-o pe fata cu mainile de talie, inaintand cativa pasi, sarutand-o mai apasat.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:25 am

curand se tezii cu spatele gol, din cauza bluzei fara spate, lipita in zidul rece al holului.
Ii desfacu, chiar ea, buzele cu ale ei,incepand sa i le suga si sa i le muste.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:27 am

Isi baga limba in gura ei implimbandu-si o mana pe spatele ei, cu cealalta mangaindu-i coapsa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:30 am

Isi ridica piciorul incolacidnu-l pe sezutul lui.
Mainile si le lipii pe gulerul lui, tragandu-l animalic spre ea, descheeindu-i nesatula nasturi camasii, pe unii rupandu-i in graba
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:32 am

Nu constientiza exact cum ajunse sa o sarute apasat pe gat inspre bust, ridicandu-i materialul bluzei pentru a ajunge cu buzele pe sanii ei. O musca aproape imperceptibil printre miscarile limbii.
Ramase insa paralizat dua cateva miscari cand ajunse cu jumatate din degetele mainii stangi pe sub tivul lenjeriei ei.
Blocaj complet.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:33 am

Nu-l mai simtii miscandu-se, insa ii simtea trupul.
isi deschise ochii si se apleca spre el, lipindu-si frutnea de al lui.
Greg, te rog, revinoti1 GREG! isi ridica mainile pe chipul lui, mangaondu-l in speranta ca-si va revenii
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:35 am

Se uita in gol la ea, auzindu-i vocea rastita. Nu facu decat sa inchiza ochii, strambandu-se usor, urechiile fiindu-i deranjate de zgomot.
Nu percepu decat acel sentiment.
Dupa aproape cinci minute insa se uita din nou la ea vazand-o clar in fata ochilor.
A. Scuze.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:37 am

il saruta pe frunte
E in regula. Esti bine, mein Greg? il intreba privindu-l in ochi, trista
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:39 am

Zambi usor nesigur.
Da.
Se uita apoi prostit la bustul ei insa se controla constientizand blocajul abia trecut.
Vrei o tigara?
Se indeparta de ea luandu-si pachetul din buzunar si aprinzandu-si o tigara.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:42 am

Zambii si se inchise la pantaloni apoi isi aranja bluza si sutienul.
Nu prea, vrei sa mananci ceva? ii zambii si se dus eimbratisandu-l, de data asta cu o oarecare conotatie materna.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:43 am

Se uita cu ochii usor miziti la ea in legatura cu atitudinea mamoasa, totusi zambi ingust.
Daca e ceva cald, da.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:45 am

Zambii
Este. Totusi du-te sa-ti iei pastilele pana pun masa
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:47 am

Se duse sa ia medicamentul pentru intretinerea operatiei desi aproape complet cicatrizate. Aceasta se cicatriza mai greu datorita acizilor gastrici, astfel incat trebuia sa ia medicamente desi acum avea doar jumatate de stomac, intreg.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:51 am

Puse de mancare apoi se cocota pe geam, asteptandu-l.
E asa placut
Gandii in timp ce simtea acea liniste placuta si greoaie
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:52 am

Se intoarse, inca cu tigara in gura, tolanindu-se pe scaunul de la masa.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:55 am

Se aseza si ea la masa, pe obisnuitul ei loc, apoi ii ura o pofta buna si astepta sa inceapa el s amanance ca sa manance si ea, mai putin ca le, ttusi ciugulii ceva
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 EmptyDum Mai 09, 2010 12:55 am

Avand in vedere ca nu mai avea atatea gauri in stomac reveni la stilul de a inghitii in cateva secunde tot ce nimerea in fata lui, de la paine pana la mancarea din farfurie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi   pentru ca suntem niste distrusi - Pagina 23 Empty

Sus In jos

pentru ca suntem niste distrusi
Sus 
Pagina 23 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Camerele :: Baieti-
Mergi direct la: