| pentru ca suntem niste distrusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:21 am | |
| Ii desfacu pantalonii coborandu-i-i usor pentru a isi putea misca mana in voie, permitandu-si ritmul brusc pe care il avea in mod normal. Cand nu ii mai simtii buzele pe gat se aseza sub ea in asa fel incat sa ajunga cu capul in zona bustului, prinzandu-i sfarcul cu dintii, apoi cu buzele, sugandu-i-l incet in timp ce i-l linjgea de jur imprejur, intrand in ea cu degetele, indoindu-si-le in interior, cu mana cealalta mangaindu-i picioarele pana la fese. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:24 am | |
| Isi misca bazinul, gabita, spre el, arcuindu-se-ntr-una si-untru-na spre el, gemand puternic. Foarte puternic la fiecare miscare a lui, tresarind in spate,in dorinta de a scapa de durerea provocata de mana lui. AAH | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:29 am | |
| Isi ridica capul lipindu-si buzele de urechea ei, lingandu-i lobul, punandu-si mana libera pe sanii ei. Mai incet, in camera de alaturi de alt mecanic. Inca avea gura lipita de urechea ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:33 am | |
| Isi ridica amele maini la gura, astupandu-si gemetele. aVea ochii stransi iar trupul ii se arcuia in toate directile, de durere. In cele d in urma, neavadn de ce sa se sustina, inca arcuindu-si tot trupul ba s pre el ba spre alte parti, spre spijinii de el, cu obrazul lipit de gatul lui si nasul cu gura undeva spre urechia lui, gemand puternic, sau atat cat putea prin mainile ce-i astupau gura | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:35 am | |
| O urma vocala se citii in respiratiile sale pe gura, cand stranse cateva clioe din ochi bagandu-si mai adanc degetele in ea, rotindu-i bazinul prin miscarile mainilor in concordanta cu gesturile ei. O trase usor mai tare de sfarcuri cu degetele cand isi retrase mana dintre coapsele ei pentru a isi desface pantalonii, apasand-o apoi de osul sacral pentru a o lipii mai tare de el, intrand in ea pana la capat. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:38 am | |
| Isi tinu mainile stranse pe gura pentru a nu urrla. Alte lacrimi de durere si tremur si teama ii dadura la colturile ochilor astfel incat se lipii total de el, gemetele fiindu-i intrerupte din cand in cand de espiratia infricoasata si plansa | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:40 am | |
| De data asta o saruta pe frunte, incetinindu-si miscarile. Usor... Murmura nu foarte clar daca pentru el sau pentru ea, sarutand-o pe gat, continuand sa ii ghideze miscarile bazinului cu mana dreapta, prin apasarile osului sacral in concomitent cu impingerile lui. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:42 am | |
| Isi stranse, atat cat putu, picioarele in jurul taliei lui, respirand greoi. Se lasa ghidata de el, singura ei treaa fiind tinutul mainilor la gura, icnetele si arcuirile,lipirile de el | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:45 am | |
| O saruta pe umar apoi in jos pe brat, retinandu-si muscaturile insa trecandu-si dintii peste pielea ei amintindu-i de aceasta mutare in timp ce ii apasa pielea cu buzele si limba, pana la incheietura mainii, lingandu-i degetele, mana libera mangaindu-i coapsele. Cand o musca de incheietura mainii ii prinse clitorisul cu degetele rotindu-l usor. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:47 am | |
| de data aceasta si cu mainile la gura scoase un urlet scurt, apoi isi afunda iar gura intre maini, miscandu-se din de in ce mairepede pana avu iar aceea senzatie dubioasa ca se incordeaza, brusc si ca se aduna o imensa presiune in ea | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:49 am | |
| Dupa incordarile simtite atat prin degete cat si pe membrul sau constientiza ca fata isi daduse drumul, astfel incat se misca ceva mai usor, revenind insa destul de repede la ritmul sau alert avand in vedere cerintele propriului corp. O saruta de la incheietura mainii pana inapoi la umar, lingandu-i pielea pana la bust, sarutand-o intre sani. Rezista cu greu tentatiei de a isi baga si degetele in ea. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 4:50 am | |
| simtea ca vrea mai mult si mai mult si c in acelasi timp oboste de nu se vede. Isi stranse ochii, icnind din ce in de mai tare. In cele din urma renunta la palmeleumezite de saliva si-si lipii buzele de gatul lui, bratele lasandu-i-se pe spatele lui, lalaie | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 1:34 pm | |
| Redescoperi tentatia de a o musca de mana, pielea acesteia fiind oricum mai putin sensibila decat cea a gatului. Simtind ca se apropie de final capata acaeeasi nota usor vocala in respiratie. Folosindu-si totusi creierul se retrase din ea, scotand din buzunarul salopetei un prezervativ si utilizandu-l, revansandu-se pentru pauza de cateva secunde printr-o miscare mai adanca. O saruta pe buze foarte apasat cand isi dadu drumul. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 2:48 pm | |
| Ii supse limba, printre gemete, pana il simtii moale in ea. Se lasa greaoie pe el, respirand mult mai greu cadeobicei, aproape t erminata cu ochii usor ridicati inspre pleaope. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 8:28 pm | |
| Gafaia inect printre dinti, plimbandu-si limba prin gura in urma gesturilor ei din ultimele clipe, abtinandu-se totusi de la a o tranti inapoi peste el, apoi pe podea, avand in vedere ca erau totusi in atelierul lui. Se retrase din ea scotand prezervativul plin, inodandu-l si aruncandu-l la cos direct. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 8:34 pm | |
| Isi inchise ochii, incet apoi se ridica imbracandu-se Eu...inca gafaiama duc acasa, daca mai vrei ceva frumos, vi la mine. ranjii scurt si-si aranja tocurile, usor dislocate de la prea mutla agitatie. Iesii | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 8:35 pm | |
| Ranji scurt dupa ea; avea sa treaca pe la ea dupa ce iesea de la atelier. Isi inchise pantalonii bagandu-se din nou sub masina. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Sam Mai 01, 2010 8:50 pm | |
| Era in biblioteca, citea si citea si ...citea. O carte mica, foarte scurta de Lessing Educarea speciei umane Se ancora in fotoliu pentru toata savoarea cartii. Dar ea nu era atenta la carte ea era in albbul sau. Un alb ce vibra mizerabil, pana la ai infunda mintea si judecata, pana la a o face sa-si piarda capul si sa sa-si palpeze cu degetele de la maini si talpile si genunchii pe platforma tatonata cu piatra cubica, alba, din mintea ei (sau realist sa iasa din realitatea virtuala a proprii minti). Ca-ntr-o capcana, pe seara, mergea pe dibuita incercand sa revina in prezent. Vreau sa citesc, vreau sa citsc. Fa-ma real, sunt real, in tine, s unt citeste! respira greoi desi era absenta | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Mai 03, 2010 1:27 am | |
| La miezul noptii veni la ea, imbracat in blugi, camasa neagra si cravata rosu inchis, bagata in pantalonii prinsi de cureaua cu tinte decolorate. Batu usor in usa. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Mai 03, 2010 1:31 am | |
| tresarii si sari aproap e in picioare. Se intoarse privind scaunul care vibra miscandu-se inainte si inapoi. Vibra spasmatic spatarul balansoarului. trist, aproape trist. Singurul lucru care pulsa viu in toata incaperea aceea era un nenorocit de balansoar. Un lucru cert ce-i dadu fiori. Prima oara in viata cand distingea vibratia vie de cea moarta. Scutura din cap si se duse spra usa de la intrare. pe drum isi trosnii tot trupul in speranta scaparii. Da? deschise usor usa | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Mai 03, 2010 1:33 am | |
| Ridica dintr-o spranceana studiind-o de sus pana jos cand usa se deschise suficient de mult cat sa ii permita acest lucru. Buna si tie. Presupun ca nu dormeai. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Mai 03, 2010 1:38 am | |
| isi musca buzele. Cu o orecare durere isi sterse fruntea asudata de propria nebunie. O clipa vazu in ceata ca mai apoi in pete si inca sa simta vibrarea hotului din ea. In cele din urma realzia cine e la usa si instinciv incerca sa-si traga mai jos camasa. Camasa alba, descheiata pana aproape de spatiul dintre sani, si boxeri rosii. Se inrosii | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Mai 03, 2010 1:43 am | |
| Zambi ingust, ironic. Pot sa intru? Articula dupa cateva minute de tacere si dupa ce o studie din nou, de data asta de-a lungul figurii. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Mai 03, 2010 1:44 am | |
| avea chipul bagat in piept buclele negre cazndu-i si lipindu-i-se de figura aa..mda, sigur replica simplu, pierduta de simpla ipostaza. Se dadu din usa facandu-i loc. | |
|
| |
Gregor Gershowitz
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi Lun Mai 03, 2010 1:47 am | |
| Intra, nefiind atent la pasii care pareau usor masurati in nonsalanta lor caracteristica. Se tolani intr-un fotoliu aprinzandu-si o tigara. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru ca suntem niste distrusi | |
| |
|
| |
| pentru ca suntem niste distrusi | |
|