Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Looking at the stars

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

Looking at the stars - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyDum Apr 25, 2010 6:11 pm

Ajunse intr-un final la par. Un par dubios, drept pana aproape de umeri si de acolo in jos onduleuri mari sau fire de par intoarse si rintoarse, unele acoperidu-i chipul sau restul foii.
Ii facu ochii, negri, egri cu punctulete albe in unele locuri, astfel incat sa para vi, tristi.
Ii accetua figurile fetei si in c lee din urma reiesii o feme in varsta, pana pe la 40 de ani, ridata, dar cu ochi si par expresivi.
Sus In jos
Arashi

Arashi

Data de înscriere : 22/04/2010

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyDum Apr 25, 2010 6:17 pm

Ma uitam ce fel desena. "Se pricepe!"am gandit dar nu intelegeam de ce a facut o femeie de 40 ani.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyDum Apr 25, 2010 6:27 pm

In cele din urma termina de valorat si fundalul, apoi il intinse cu mana pe unde putu, sa fie usor deschis dar nici chiar foarte deschis. In cele din urma lasa jos planseta si lucrarea si-o privii.
Parul semana c-un m aterial pe unele parti, un material ce acoperea femeia trista
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyDum Apr 25, 2010 6:28 pm

-Cine e?intrerup linistea mortala din pod.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyDum Apr 25, 2010 6:34 pm

E o alegorie ii spuse simplu in timp ce isi duse mana la buzunar. Lua pachetul de vogue verde aromat si scoase o tigara si si-o aprinse inainte de a o baga intre buze.
Trase cu nesat din ea, in dorinta de a simtii cat mai mult din fum in ea.Se ridica in picioare si s e duse la fereastra.
Se sprijinii cu mana de fereastra, incrucisandu-si picioarele
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyDum Apr 25, 2010 6:38 pm

-Cum adica alergie?o intreb confuz.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyDum Apr 25, 2010 6:40 pm

Pufni intr-un ras isteric, superior.
am zis alegorie nu alerggie, in fine, lasa, ii spuse sec si trase iar din tigara.
Simtea fumul cald coborand pe gat in jos cand trase mai mult.
privii fumul cum iese din gura cand vorbeste, cand respira. cand exista si-si f umeaza existenta.
Isi inchise ochii si stinse tigara pe pervaz apoi isi aprise alta
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 12:31 am

-A da?incep sa rad. Eu am inteles alergie!Da ai dreptate nu ma conteaza!
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 1:00 am

Ridica din umeri si s e i ncrunta usor
Mda exstinse ultima consoana pe un ton sictirit, plictisit. tinse tigara si se intoarse la locul de unde plecase. Se aseza, tot turceste, si isi inchise ochii.s
Avea tot spatele drept si capul usor aplecat in fata. parul ii cadea in suvoaie, negre, pe chipul serios, obosit
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 2:58 am

O apuc pe fata de talie.
-Ce ai?o intreb dulce.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 3:00 am

Ramase cu ochii mari de surpriza si incerca sa-l indeparteze de ea. fara reusita. Se incrunta si se intoarse cu privirea spre el. ramase socata. Aproape atat de aproape ca-i putea simtii respiratia pe fata.
VRu sa-l indeparrteze exasperata, totusi fara sa para speriata.
Isi puse o mana intre ei incercand sa-l impinga.
Fara reusita
Nimic, de ce as avea ceva?
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 3:01 am

Ridic din umeri.
-Dar nici in regula nu pari!zambesc
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 3:08 am

Isi dadu ochii peste cap si incerca sa se desprinda de el, nu reusii decat sa se apropie de el mai mult.
Tremura.
nu am nimic, bine? vocea ii era calma, armonioasa.Isi deschise usor buzele pentru a respira. il privea in ochi, tinta in ochi in incercarea de a vedea ce e in spatele lor.
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 3:10 am

O privesc timp de cateva secunde apoi imi aplec capul spre ea si imi lipesc buzele de ale sale asteptand reactia ei
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 3:47 am

Isi inchise ochii si cateva clipe se lasa prinsa de euforie insa in scurt timp realiza ce face si-l impinse cu varfuld egetelor privindu-l speriata
Te rog, te rog, nu! ii ceru usor speriata
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

Data de înscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 3:58 am

Ramase oarecum blocat in pragul usii intredeschise. Nu se asteptase sa o gaseasca acolo cu cineva, cu atat mai putin asa. Avea articolul corectat in mana care ii atarna pe langa corp in timp ce se holba.
Puse cu calm hartiile pe o masa inainte de a se apropia de cei doi.
Salut. Usa era descuiata.
Simtii o forta aparte dinspre baiat, totusi nu se abtinu de la a ii servi pe surprinse un sut intre picioare cu varful bocancului, intarind lovitura cu un pumn in dinti.
Se dadu la o parte pentru a ii lasa loc de raspuns, indiferent daca asta ar fi insemnat lovitura inapoi sau cadere.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 4:04 am

Ramase blocata cateva clipe insa apoi se ridica si se duse spre el cuprinzandu-l in brate pe baiat. Ii ridica capul pentru a se asigura ca-i intreg si-apoi se intoarse mirata, privindu-l cu ochii mariti de uimire
Gregory, ce rahat faci?!
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 4:07 am

Se uita urat la ea parand ca era gata sa ii infiga un bocanc in gura.
Panarama!
Exclama pe un ton destul de surprins in spatele furiei evidente, inainte de a se intoarce pe calcaie si a pleca. Nu avea rost sa ii intrerupa pentru prea mult timp.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 4:10 am

Il privii pe roscat, parea bine. Se ridica si-o lua la fuga pe urmele lui Gregory. Il ajunse din urma si fara a se gandii prea mult il prinse in brate incercand sa-l tina locului
fGreg,...opreste-te, te rog! respira greoi, alarmata
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 4:12 am

Se intoarse spre ea simtindu=si venele de pe gat iesind in evidenta din cauza furiei pe care incerca sa o controleze. Nu era surprins de starea criminala in care intrase aproape instantaneu, fiind insa bucuros ca era momentan la distanta de roscat.
O fixa cu o privire taioasa, neputand insa sa fie rece ci excesiv de fierbinte ca nervozitate.
Lasa-ma in pace inainte sa iti zbor si tie dintii sau capul.
Maraii indepartandu-se.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 4:14 am

Il prinse de ambbele maini sa-l opreasca
Daca te face sa-mi vorbesti si sa-mi zici ce-i cu reactia asta dubioasa, loveste-ma! tipa aproape exasperata, apoi ramase teapana tinandu-l foarte putin, cu vaful degetelor de mana, pentru a-i sesiza ideea de a ramane locului.
Sus In jos
Gregor Gershowitz

Gregor Gershowitz

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 4:17 am

Se uita inspre ea de data asta calmat de propriul apogeu al enervarii, reusind sa o priveasca rece, de sus.
Ce, maine daca vin aici mai dau peste inca unul? Sau data viitoare mergi la el? Indiferent cat de proasta esti la sincronizari, e prea de tot sa o fi facut ieri cu mine si azi sa te lingi in podul casei cu asta.
Stramba din buzel, dezvelindu-si dintii intr-un gest de sila.
De data asta pleca cu pasi mari fara sa o mai lase sa il impiedice, iesind si indepartandu-se, evaporandu-se rapid din peisaj.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyLun Apr 26, 2010 4:20 am

Isi musca buzele si ramase teapana afara
Doamne ce om...
A...ofi bine? se intoarse cu capul spre pod. Se duse in fuga pe scari sa vada daca roscatul era bine
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyMar Apr 27, 2010 12:54 am

-Si asta cine era?o intreb zambind. Si care era problema lui?
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 EmptyMar Apr 27, 2010 1:20 am

Se cocota pe geam, aprinzandu-si o tigara. Ridica din umeri
Dracu' stie! E colegul meu de serviciu. Nu tiu ce l-a apucat, voi afla in cateva zile, cel mai probabil explica scurt.
Tremura, tremura excesiv de tare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Looking at the stars
Sus 
Pagina 5 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Podul-
Mergi direct la: