Passion pour Chocolat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Passion pour Chocolat

gusta din dragostea mea

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Looking at the stars

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Arashi

Arashi

Data de înscriere : 22/04/2010

Looking at the stars - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:37 am

Imi dau ochii peste cap, "Ce nesimtita!"gandesc apoi imi pun mainile pe umerii sai si incep s-o zgaltai sa vad daca asa se trezeste sau trebuie s-o fut ca s-o trezesc.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

Data de înscriere : 24/04/2010
Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:41 am

Ii se intoarse capul in toate directile si abia catre final cugeta sa-si deschida putin ochii . il privii pe uin aer glaciar, superior
Mai disperi mult? il prviii printre gene
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:43 am

-Mai dormi mult?Nu intelegi ca nu suport sa stau cu cineva si acea persoana sa taca sau si mai rau!Sa doarma!
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:44 am

E dimineata, ai un oras, tipe bune si multe alte fiinte la dispozitie. Nu doar o depresiva aroganta, somnolenta i-o taie scurt, privindu-l printre gene
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:08 pm

-Daca vrei sa plec spune.ii zic rece.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:33 pm

Ridica din umeri si se desprinse de bratele liui cazannd inapoi pe spate.
pic, pic, pic.
ploua din ce in ce mai tare. acelasi sunet repetat asemanator celui de ceas.
pic
tic
pic
Isi scutura capul. pletele egre i se miscara scurt intr-o parte si in alta.
Este la alegerea ta daca vrei sa pleci sau sa ramai. ridica din umeri si incepu sa caute cu privirea prin pod.
avea ochii mari si curiosi de parca ar fi fost prima oara cand vede locul acela
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:39 pm

Ma las in fund pe podea.
-MI-e lene sa ma misc de aici asa ca voi continua sa stau pe capul tau!
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:44 pm

il privii vag amuzata apoi ridica din umeri.
Cum crezi
Se intinse pe podea.
Parul ii cazu in evantai, sub trupul ei si cateva, mai multe, fire de par deasupra, aratandu-i aprul foarte lung, tuns in scari. In fat fiind paa la umeri si pe spate lung paa la talie.
Mainile ii erau usor intise in lateral, aproape ca facea o semicruce.
Piciorele erau eprfect drepte, foarte usor departate.
Cat despre imbracaminte. Camasa avea un decolteu generos si era ridicata pana la tivul negru, din dantela al boxerilor.
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:47 pm

Mi-am inchis ochii sperand ca voi adormi daca toata noaptea nu am reusit
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:49 pm

In mintea ei rasunau tot feluri de acorduri de pian. Melodii, una dupa alta, in succesiune.
Isi intredeschise ochii.
iti place muzica de pian? se intoarse cu tot capul catre el, lipindu-si barbia de propiul umar.
Cateva plete ondulate ii cazura peste chipul alb, usor imbbujorat de la clipele trecute.
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:50 pm

-Nu-s mare fan dar e draguta!ii raspund. De ce?o intreb tinandu-mi ochii inchisi
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 4:53 pm

zambii si se ridica. Se plimba o clipa cat sa se dezmorteasca apoi se puse langa el. Isi trecu mana prin parul lui roscat ciufulindu-l usor si apoi se indeparta
atunci ineama ca nu o sa te deranjeze zambii scurt si deschise clapeta unui pian, negru, cu coada.
era vechi, destul de vechi, prafuit, cateva clape dezacordate pe care se chinui ea sa le acordeze.
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:05 pm

-Nu ma deranjeaza!ii spun inca tinandu-mi ochii inchisi dupa care imi aranjez firele de par ce mi le-a deranjat
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:09 pm

isi trecu un deget peste clapa din fildes. Simtii un fior rece straatandu-i tot trupul. Simte a o placere interioara care-i gadila neuronii.
Se indrepta si ispira de cateva ori profund. apasa o clapa, o data, de doua ori, apoi alta si alta, in succesiune, dar fara ritm.
in cele din urma isi trecu limba peste buze si privii tinta clapele.
Isi puse talpa goala pe una din pedalele de jos, pentru diminuarea sunetului, pe surdina spus altfel si incepu sa cante, cateodata luand piciorul petru a se juca cu tonurile.
Melodia vibra, ca si pianul si bratele ei, denotand ceva...un amalgam, o ceva.
o creatie de moment
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:11 pm

Nu credeam ca-mi va placea ce va canta ea dar se pare ca ma inselasesi. Chiar canta bine fata.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:17 pm

Cauta din mers cel mei bun timp pentru ceea ce vroia sa exprime astfel incat melodia se tot schimba, cursiv ce-i drept, dar rimtul se schimba.
In cele din urma piciorul ii aluneca de pe pedala melodiia auzidnu-se brusc puternic, tumultos si se inchee.
Se impinse in maini si se ridica. Ichise clapeta pianului, c-o usoara urma de regret in gest, in privire, in voce, in clatinarea si unduirea corpului cand mergea.
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:25 pm

Adormisesi inca de cand fata canta asa ca nu realizasesi ca melodia s-a incheiat
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:28 pm

Ranjii scurt cand il vazu adormit. Se misca incetul cu incetul ca sa-si adune lucrurile. Mai adauga o ultima privire asupra podului si pleca.

pasii incet, chiar si dupa ce iesii pe usa, avand grija sa nu tranteasca usa, pentru a nu-l trezii
Cobora incet pe scari pana in fata propriului apartament.
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:45 pm

Continuam sa dorm si din cauza ca nu aveam puterile activate nu am simtit cand fata a plecat. Cand deschis ochii raman uimit ca plecase fara sa zica ceva. Ma ridic si-mi activez puterile apoi dispar din pod
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:51 pm

O saptamana mai tarziu

Se intoarse in pod. in f ine cand intra se uita stanga-dreapta sa se asigure ca e liber si cand a junse acolo se trantii imediat la fereastra imprastiid foile: diverse desene in tus, creaatii literare si cateva partituri.
In dreapta ei e rau cateva carti.
Puse o coala pe una incepand sa scrie rapid, eatenta la eventualele greseli ce puteau aparea
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 5:54 pm

Ma intorc duc in pod caci ma plictiseam. Ma uit uimit la fata ca era acolo dar nu zic nimic. Ma apropii incet de ea si iau cateva foi intinse pe jos.
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:00 pm

intrucat ea scrisese mult cu acele ore, cateva fragmente erau deja puse pe hartie
-Iamgini memoriale-

Rece. E frig in casa iar eu, cu talpile murdare, caut: o functie vitala pe gresie. Un focar de caldura. Dar...dar e atat de inghetata poate la fel de inghetata ca degetele ce incearca sa tina : poze, cafele vorbitoare, scrisori, amintiri. Memorii ce scapa printre ele caci nu se pot incorda suficient caci sunt: vinete, reci, sloi.
E frig iar eu...uit pierzandu-ma printre randuri:

Draga Liz,

O alta seara ca ori care alta din viata noastra perfect nearmonizata. O seara ciudata in care nu-mi dau seama care din noi e la comanda sau daca esti treaza. Si totusi..daca esti treaza cum de eu continui sa scriu din ochii tai ce-ncearca sa-si imagineze, sa-si aminteasca dorintele cuiva pierdut si sa le transforme in imagini reale, prezente? Eu scriu, tu-ti imaginezi...poate esti mult prea pasiva ca sa mai lupti cu mine si-ajungem sa coexistam. Trist, tragic dar probabil.
Citesc din ochii tai, propile randuri:
'Constienta sau inconstienta...imi e indiferent. Incerc sa-mi imaginez, sa mi te imaginez. Sa vad reala ziua dorita, ziua pe care ti-o si ne-o doream, dar pe care nu am mai apucato. Stii...daca inca existi acolo undeva, stii.
Incerc sa te vad, fara poze caci nu mai am, sa mi te reamintesc dar...sunt in impas. Nu-ti pot vedea decat: parul saten fluturand in aerul rece de toamna, pe care subit acum incerc sa o fac vara, ochii verzi plini de..ceva-cu-multe-sensuri-pe-care-nu-le-inteleg. Te vad din spate pe mal, cu parul fluturand cu ochii spre valuri. In orizont stele cazatoare. Pe mine intr-o rochie alba cu corset, da..mintea-mi mea e bolnava, m-ai imbolnavit de rochii albe si-acum neuronii se pierd in materialul lor. Amuzant, nici azi nu inteleg de ce iti placea sa ma vezi in rochiile acelea albe...
Incerc sa ne vad pe noi doi pe plaja privind stelele ce cad, ca tine...ca mine.'

Fragmente ale imaginatiei tale se preling pe hartia alba. Alba ca tusul in care te ineci singura incercand sa-ti amintesti, sa vezi, sa atingi dorintele pierdute acum ceva timp.
Te ineci in lichid.
*
Fata isi cobora privirea pe propriul lucru.
Era in pozitie turceasca, c-o planseta pe picioare, lucrand la un desen.
Era imbracata in negru. Metal aproape. blugi egrii, tricou mulat, cu decolteu generos si cateva articole goth.
OOC :TEXTUL DAT MAI SUS ESTE TEXT SCRIS DE MINE, NU VREAU S A-L VAD SUB ALT NIKNAME PE VREUN ALT FORUM SAU VETI SUPORTA CONSECINTE
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:05 pm

-E scris de tine?o intreb pe fata lasand foaia jos
Sus In jos
Odradek Francesca

Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:08 pm

aproape ca sarii carbunele lasand o dunga neagra peste chipul personajului pe care-l facea.
Injura printre dinti si se intoarse mustacind.
Il privii cateva clipe pe roscat. incepea sa creada ca va fi nevoita sa se faca invizibilta
Mda, ceva de genu' ii raspunse sec si lua carbuele in mana, apoi trecu cu cotul curtand dunga neagra de carbune
Sus In jos
Arashi

Arashi

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 EmptyDum Apr 25, 2010 6:09 pm

Nu mai zic nimic si ma uit cum deseneaza.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Looking at the stars   Looking at the stars - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Looking at the stars
Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Passion pour Chocolat :: Casa :: Podul-
Mergi direct la: