| Looking at the stars | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:43 am | |
| In cele din urma somnul ii se linistii. ------------------------------- Spre dimineata. Frigul adus de ploaia ce intra prin fereastra, sunetul, mirosul. O trasera din starea somnolenta. Se intinse, lungindu-se cat era de lunga pe jos, apoi se ridica in capul oaselor, obosita turta. Isi musca foarte usor buzele cat sa se simta prezenta, apoi se ridica. We will ofta | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:44 am | |
| Ii analizam fiecare miscare ce o facea. Inca eram cu ea caci nu inchisesi un ochi toate noaptea. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:48 am | |
| Amortita se ridica de pe pardosea si se duse, leganandu-se de pe un picior pe altul, cu-n mers plictisit, nepasator ce scotea tot mai mult la iveala din boxerii negri de sub camasa. singurele doua articole de pe ea, la fereastra. Se oprii cu ochii in ea. Un fulger lumina toata camera. Fixa cu privirea geamul. [u]cine face viata si moartea si... se bloca pe versuri. Isi scutura capul si pe negandite elibera presiuena din acele zile cand izbii cu piciaorele in peretele d e su ferastruica. Poc, poc, apoi pumnii s i se prabusii in genunchi, tremurand. | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:50 am | |
| -Care-i problema ta?o intreb pe fata caci ceea ce facea ea nu era tocmai normal | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:56 am | |
| Mai lovii o data cu pumnii in parosea si prvii fix podeauda Nu ma intrea, bine? ii spuse respirand greoi. continua sa priveasca podeaua cand incetul cu incetul lacrimile ii s e prelinsera ade pe chip pde podea. | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:57 am | |
| Apar deodata in fata ei stergandu-i lacrimile. -Ce-i cu tine?o intreb iar. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:59 am | |
| Isi pierdu echilirul cazand cu la el in brate, pur si simplu. Suspina, tremura, continuand sa planga Parca ti-am zis sa nu ma intrebi ii spuse tremurand. Isi acoperii chipul cu mainile, supsinand. | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:00 am | |
| -Cine a zis ca te ascult?Deci zi ce-i cu tine!Am sa te intreb pana ai sa-mi spui!ii zic imbratisand-o. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:02 am | |
| Isi stranse picioarelepana atunci rasfiratepe podea s i s e cuibarii mai mul t in bratele lui. Nu gasea nimic pentru rapsuns asa ca pur si simplu tacu, lasand suspinele sa vorbeasca in locul ei. Parul ii se lipii de frunte si orajii uzi. | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:03 am | |
| O las in pace, continuand sa o tin in bratele mele.Chiar nu puteam intelege care e problema ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:05 am | |
| Isi stranse mainile pe bluza lui de parca incerca sa se agate de ceva intr-o dorinta de a ramane acolo. parca incerca sa s e traga din ceva, la suprafata. in cele din urma suspinul inceta, ramanand doar respiratia si lacrimile | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:07 am | |
| Incep sa ma uit prin pod fara sa mai zic ceva. Daca fata nu vroia sa vorbeasca era alegerea ei pana la urma, nu o puteam obliga. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:09 am | |
| In cele din urma se calma, partial, ramanand in bratele lui, parca fara vlaga. Pic, pic, pic.... De a fara sunetul repetitiv, enervant se auzea parca specialpentru a-i bat eei mintea in cuie. CAteodata...ma intreb c are-i adevaratul sens al cuvantului "masca'' ii spuse simplu inainte sa-si inchida ochii | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:10 am | |
| Imi mut privirea spre ea. -Masca?La ce te referi?Sensul propriu? | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:15 am | |
| Nu se mai misca, doar continua sa respire. Od urea capul, avea febra. o masca, pur si simplu... Cuvintele sunt cuvinte, diferite sunete carora noi le dam o forma, un sens.Desi ele n-ai nici unul. | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:17 am | |
| -Ciudat mai vorbesti fato!N-am mai intalnit pe cineva care sa vorbeasca asa ca tine!Tre sa stau 5 ani sa inteleg ce zici! | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:19 am | |
| Rase Ia conceptul isi ridica putin capul, trecandu-si nasul prin hainele lui, pana pe gatul lui, aproape de ureche. Cand repiraii respira lui pe gat. Isi riidca usor capul, lipsita de forta, apropiindu-si buzele de urechia lui. Cxand vorbii iisimtii lobul pe buze ca nimic din ce e nu e real. Doar noi, prin mintea nostra, le facem reale isi inchie ochii lasandu-se inapoi in bratele lui | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:21 am | |
| -Nu stii sa vorbesti ca un copil normal?Vorbesti ca in poezii tu! | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:22 am | |
| rase Am douazeci si trei de ani si tot ce zic e cu sens propriu. Copile ranjii si capul i i se prabusii pe uamrul lui. Ca si cum brusc ar fi adormit. | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:25 am | |
| -Femeie nu adormi iar ca ma plictisesc!ii zic vazand cum si-a pus capul pe umarul meu. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:26 am | |
| Respirata grea arata ca adormii iar. De data asta calma, linistita. Pic, pic,pic, pic, pic.... Praful se ridica in aerul de ploaie | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:28 am | |
| Vad ca adoarme asa ca ii ridic capul cu cateva degete si imi lipesc buzele de ale ei. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:31 am | |
| cand el isi desprinse buzele de ale ei aceasta murmura ceva in somn ca apoi sa nu mai dea nici un semn, decat cela al uniui om adormit | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:34 am | |
| Vad ca nu se trezeste asa ca-mi furisez o mana pe sub bluza ei si o apuc de san incepand sa-l masez. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 6:36 am | |
| Un tremur ii trecu prin tot trupul si incetulc u icnetul inepu sa devina prezenta, dar nu in totalitate. Motaii cateva clipe si ramase tot in starea de somn | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Looking at the stars | |
| |
|
| |
| Looking at the stars | |
|