Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Mar Apr 27, 2010 1:21 am | |
| Vad ca tremura cam tare. -ZAu?Coleg de servici?o intreb ridicandu-mi o spranceana. Ma crezi asa prost?Sau te futi cu toti colegii de servici? | |
|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: Looking at the stars Mar Apr 27, 2010 1:23 am | |
| Il privii si arunca tigara in directia lui Vrei, te rog, sa nu te mai bagi in capul meu? Si poate ca da, sunt o curva! mare s cofala, oricum toti credeti ca suntem curve. Ce rahat mai vrei? se incrutna Incepu sa tremure iar, privindu-l. Simtea presiunea in timp c e privea tigara mergand greoi spre el, rateaza. Nu avea tinta. Isi aprinse alta si se intoarse cu spatele Vrei sa pleci? marai | |
|
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Mar Apr 27, 2010 1:24 am | |
| -In primu rand nu m-am bagat in capul tau ci ala a zis-o!Dar daca vrei sa plec asta e!casc si ma indrept spre iesire | |
|
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: Looking at the stars Mar Apr 27, 2010 1:28 am | |
| Se abtinu de la lovitul a ceva cu mainile si picioarele. isi inchise pur si simplu ochii tremurand in sinea ei de nervi. Trase adanc din tigara, apoi isi stranse ochii din c are curgeau nervoase lacrimi. | |
|
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Mar Apr 27, 2010 1:30 am | |
| Mi-am activat puterile si am disparut din pod. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Looking at the stars | |
| |
|