| Looking at the stars | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 3:40 am | |
| -Si ma rog de ce ar trebui sa te omor pentru asta?o intreb caci din greseala ii auzisesi gandurile. Ce esti?Ca om nu esti! | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 3:46 am | |
| Isi bulbuca ochii cateva clipe si apoi se indrepta de la spate luandu-si un aer imufnat Ei...astai! nu poti respecta bariere de intimitate, Domnule?! se ridica, clatinandu-se pe picioare din cauza gretei, si se apleca usor in fata lui punandu-si mainile incrucisate pe piept. Asta-i nesimtir ecurata, stii? se incrunta apoi se ridica si se intoarse cu spatele vrand sa plece. Totusi ametii si cazu pe spate, in posterior pe grinzi ei..pa' se oprii si ofta | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 3:48 am | |
| -Aveam inca simturile activate cand ai gandit!Ca de altfel nu ti le-as fi citit!Nu obisnuiesc sa citesc gandurile cand nu am nicio treaba cu acea persoana!ii explic calm fetei. | |
|
| |
Odradek Francesca
Mesaje : 462 Data de înscriere : 24/04/2010 Localizare : In pod, daca nu cauta sub pat
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 3:50 am | |
| Se intoarse spre el bine, te cred pe cuvant. totusi ti-as fi recunoscatoare dca m-ai ajuta sa ma ridic! ii spuse dandu-i de inteles ca se simte prea slabita ca sa se poata ridica singura. Rahat! isi zise aproape exasperata de situatia ridicola | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 3:52 am | |
| Ma ridic si dupa o apuc de mana ridicand-o.Dupa ce se ridica in picioare o iau in brate caci era clar ca nu putea sta singura. -Unde te duc?o intreb privind-o. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 3:58 am | |
| O clipa ramase blocata, teapana, rosie in bratele lui. Ahem da...nu ca nu ti-as fi recunosctoare totusi e un ajutor in plus si..si.. se zbatu o cliap din picioare, nu avea forta Uf..r.ahat! pai..nu stiu, bine...arh! rasufla greoi, incurcata si in cele din urma raspunse Inai si intai imi vreau lucrarile din pod | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:05 am | |
| -Nu ma deranjeaza sa te ajut ca oricum nu aveam ce face.ii zic fetei dupa prima propozitie. -Bine!ii zic dupa a 2-a si ma duc in pod. Pe unde sunt?o intreb uitandu-ma prin jur | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:09 am | |
| Ii facu semn catre ferestruica. Era greu de ajuns acolo fiind multe daramaturi si multe dale de lemn putred. Intr-un m do dubios nu mirosea puternic a praf ci mai mult a vechi. A ceva foarte, foarte vechi. | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:14 am | |
| O las pe fata jos apoi ma duc unde mi-a aratat scotandu-mi coltii pentru ca puterile sa mi se activeze. Cand intalneam un obstacol puneam mana pe el si acesta se prefacea in cenusa. Ajung la fereastra si imi retrag coltii apoi iau lucrurile fetei intorcandu-ma la ea. -Mai e ceva?o intreb luand-o iar in brate. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:16 am | |
| Tu-ti dai seama ca tocmai ai remodelat intr-un mod barbar cel mai minunat loc din viata mea, nu? se incrunta si ofta, apoi isi lua lucrurile in brate si dadu din cap Nu, totul e aici, multumesc | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:21 am | |
| -Trebuia sa te duci tu dupa ele daca vroiai sa nu-ti stric locul! | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:22 am | |
| Fir-ar sa fie, crezi ca imi palce sa nu ma pot deplasa? Crede-ma nu-i deloc comod sa stau in bratele unui strain! facu o mutra suparata, insa apoi se scutura si realiza ca intrece masura. cuvantul strain ii sarii in timpane uite, scuze. Putem pleca de aici? il ruga privindu-l in ochi | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:29 am | |
| -N-ai pentru ce-ti cere scuze. ii zic fetei. Pai unde te duc?o intreb din nou | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:32 am | |
| Ofta si se gandii. Ar trebui sa zic la mine, dar nu pot la mine ca-i un copil de noua ani care doarme mai iepureste ca mine ofta si-l privii ori ma lasi aici, ori sunt deschisa la sugestii chicotii. Se intoarse cu capul in cealalta parte pentru a stranuta | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:35 am | |
| -Oriunde te-as duce nu am putea face nimic ca nu poti sta pe picioarele tale!ii zic fetei. Deci stam aici!am zambit si am lasat-o jos asezandu-ma turceste langa ea. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:36 am | |
| Se indeparta mai mult de el si=apoi il privii circumspecta N-am putea face nimic? tin sa sper ca nu a fost o aluzie nesimtita ii spuse si se sprijinii de o mobila veche in timp ce-si aranja lucrurile | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:39 am | |
| -Nu ma refeream la nimica ce are legatura cu sexul daca asta ai vrut sa spui!imi dau ochii peste cap. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:43 am | |
| Rase Hei, nu ma invinui! Juma' din tipii pe care-i stiu isi fac laba o data la trezi zile! ridica din umeri Si daca te intrebi de unde stiu ....well imagineaza-ti ca ies din baia de la redactie albi in zona prohabului aranja iar si iar foile | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:45 am | |
| Am inceput sa rad. -N-as putea sa fac asa ceva!Nu mi-am mai facut laba de mai bine de 2 ani!chicotesc. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 4:50 am | |
| Incepu sa rada si se lasa mai pe spate, obosita. Mici proboane de transpiratie incepura sa ii se prelinga pe chipul asudat. Incepu' sa-si stranga ochii la fiecare gest, insa incetul cu incetul se calma. Tusii usor, ragusita si in cele din urma se intoarse cu chipul spr espatiul gol din fereastra. si ploua la moartea mea, frumoasa mea gothica renascentista. Acum pot sa cad, intr-o dimineata de luni, cand tu, iubito cu prea mari probleme poti sa cazi de la fereastra privii pe geam si incepu sa rada. Si nu, nu-s nebuna, creeam cu voce tare | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:01 am | |
| Ma uit ciudat la ea cand incepe sa spuna acele cuvinte apoi incep sa ma uit iar normal la ea cand aud ca doar gandea cu voce tare. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:34 am | |
| Ofta si contempla tavanul cateva clipe apoi spue ceva, o reproducere dintr-un sonet de-alui Sheakspeare inainte de a adormii pur si simplu in acel praf. Se facu ghem, incepand sa suspine in somn, plina de frica | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:36 am | |
| Ma uitam ciudat la fata ca putuse sa adoarma asa repede."Oare ii e frig?"gandesc vazand ca e ghem asa ca ma duc langa ea si imi scot dintii punandu-mi incet mana pe umarul ei facand sa-i treaca caldura prin piele. | |
|
| |
Odradek Francesca
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:39 am | |
| In somn il respinse. Pur si simplu incepu sa tremure mai tare. Incepu' sa semene cu-n copil speriat. Terifiat de ceva anume. Respiratia ii era greoaie, lenta si greoaie. Chipul ii se tot contorsiona astfel incat se transfigura teama pe chipul ei palid | |
|
| |
Arashi
| Subiect: Re: Looking at the stars Dum Apr 25, 2010 5:40 am | |
| Nu intelegeam de ce respinge caldure ce i-o dadeam si de ce ii era frica. Am hotarat sa nu mai incerc nimic asa ca m-am departat de ea si m-am lipit de un perete al podului. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Looking at the stars | |
| |
|
| |
| Looking at the stars | |
|